20-03-15, 16:19
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Δημιουργία ερωτήματος ή κώδικα για εύρεση εγραφής σε πίνακα
Χαιρετώ την παρέα,
Για μια ακόμη φορά θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα ζήτημα που έχω "κολλήσει"
Μπαίνω κατευθείαν στο ζητούμενο:
Στην βάση την οποία επισυνάπτω υπάρχουν οι πίνακες tblCustomers και tblElements καθώς και οι αντίστοιχες φόρμες frmCustomers και frmElements.
Το ζητούμενο είναι:
Στο πίνακα tblElements υπάρχουν πραγματικά δεδομένα της συνιστόμενης πρόσληψης κάθε συστατικού ανάλογα με το φύλο και την ηλικία του πελάτη.
Θέλω, να δημιουργηθεί ένα ερώτημα ή κώδικας έτσι ώστε εφόσον «τρέξει» να μπορεί να ψάχνει στον πίνακα tblElements σχετικά με την κατηγορία που εμπίπτει ο πελάτης.
Παράδειγμα:
O πελάτης Κώστας Ιωάννου εφόσον είναι α) Male και η ηλικία είναι 40 χρονών, τότε εφόσον «τρέξει» το ερώτημα ή έστω ο κώδικας να παρουσιάζονται τα δεδομένα που εμπίπτουν σε αυτό το range ηλικίας και φύλου στον πίνακα tblElements. Ουσιαστικά θα πρέπει να μου φιλτράρει την εγγραφή 8 (ID:8)
Για τον δεύτερο πελάτη που είναι α)Female και έχει ηλικία 26, πρέπει να λαμβάνω αποτέλεσμα την εγραφή
Εάν η ηλικία του πελάτη βρίσκεται μέσα στο range ηλικιών του πίνακα tblElements θα ήθελα να δημιουργηθεί ένα ερώτημα το οποίο ουσιαστικά να παρουσιάζει ακριβώς την εγγραφή ID:13 του πίνακα tblElements
Σας ευχαριστώ εκ προτέρων
|