| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους ονομάζομαι Βαγγέλης. Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων στην access της οποία η λειτουργία είναι, η καταχώρηση εγγραφών, και σε κάθε εγγραφή καταγράφονται ανα ημερομηνία κάποια στοιχεία για κάθε άτομο για να βγει στο τέλος μια έκθεση σαν ιστορικό της κάθε εγγραφής. Επειδή η βάση χρησιμοποιείται απο πολλούς χρήστες (κάθε χρήστης έχει δικό του username και password) αυτό στο οποίο θέλω τα φώτα σας είναι το εξής.Κάθε μέρα ή όποτε τέλος πάντων χρειάζομαι εγω να κάνω έναν έλεγχο. Μπορώ να βλέπω πόσες εγγραφές έχει δημιουργήσει ο καθένας χρήστης ή ποιές αλλαγές σε υπάρχουσες εγγραφές έχει κάνει; Ελπίζω να σας το εξήγησα σωστά. Ευχαριστώ πολύ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Χρέωση εργασιών σε υπαλλήλους κυκλικά. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-07-15 07:34 |
| [Συναρτήσεις] Έλεγχος δεδομένων και εμφάνιση αποτελέσματος | nyxtovios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-03-14 17:50 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 19:34 |
| [ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 09:59 |
| [ Ασφάλεια] Ασφάλεια Βάσης δεδομένων σε επίπεδο χρήστη | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-09-10 20:28 |
Η ώρα είναι 20:49.

Θεματικός Τρόπος