| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητά μέλη χρειάζομαι το παρακάτω: Σε ένα ερώτημα όπου η ημερομηνία είναι κενή η τιμή του πεδίου Ν1 να συγχωνεύεται στο αμέσως προηγούμενο πεδίο
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα... Λυπάμαι, αλλά μέχρι την έκδοση Access 2007 μπορώ να ανοίγω τις αναρτήσεις... Καλή χρονιά/ Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργη, δες μια πρόταση στη συνημμένη ΒΔ. Η υλοποίηση γίνεται με τη βοήθεια της συνάρτησης χρήστη customSum. Στη βάση έχω προσθέσει 3 ερωτήματα: 1) Το qrySumNullRows δείχνει όλες τις εγγραφές και το ζητούμενο άθροισμα. 2) Το qrySumNullRows2 δείχνει μόνο τις εγγραφές που έχουν τιμή στο πεδίο της ημερομηνίας και το ζητούμενο άθροισμα. 3) Το qrySumNullRows3 δημιουργεί τον πίνακα Table2, με βάση τις εγγραφές του ερωτήματος qrySumNullRows2 . Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστώ πολύ Γιώργο, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω δηλαδή δεν θέλω άθροισμα αλλά συνένωση δηλαδή το 123 με το 5 να γίνει 1235 και πάλι σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Γιώργη, δες το συνημμένο
|
|
| |||
| |||
|
είναι αυτό ακριβώς που ήθελα, ευχαριστώ και εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ηρεμία για όλους μας
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συνένωση πινάκων | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-17 08:22 |
| [ Ερωτήματα ] Συνένωση 4 ερωτημάτων | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-04-15 22:10 |
| [Συναρτήσεις] Συνένωση 2 πινάκων με μια κοινή στήλη σε 2 διαφορετικά φύλλα | alrig | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-11-13 20:04 |
| Συνένωση δυο ερωτημάτων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-13 11:03 |
Η ώρα είναι 05:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο