| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Forum. Στήν κεντρική φόρμα ΟΧΗΜΑΤΑ της βάσης που επισυνάπτω και στήν δεύτερη καρτέλα αυτής (ΔΦ_ΟΧΗΜΑΤΑ-ΚΑΥΣΙΜΑ), υπάρχει ένα πεδίο ΣΥΝΟΛΟ το οποίο θέλω να υπολογίζει την ΠΟΣΟΤΗΤΑ(Lt) επί την (ΤΙΜΗ+ΦΠΑ) και να μεταφέρει το αποτέλεσμα στο αντίστοιχο πεδίο στόν πίνακα ΟΧΗΜΑΤΑ_ΚΑΥΣΙΜΑ. Ο υπολογισμός του ΣΥΝΟΛΟΥ θέλω να γίνεται αυτόματα μετά από ενημέρωση του πεδίου ΔΗΜ_ΕΝΟΤΗΤΑ 1ον γιατί δεν θέλω ο χρήστης να καταχωρεί πολλά πεδία και 2ον και το ποιό δύσκολο γιατί η κάθε δημοτική ενότητα έχει διαφορετικές τιμές καυσίμων.Ότι και να δοκίμασα το μονο που κατάφερα ήταν να να καταχωρείται το ΣΥΝΟΛΟ μονο στην φόρμα και όχι στον πίνακα, και επίσης δεν κατάφερα όσο και να προσπάθησα να καταχωρούνται διαφορετικές τιμές καυσίμων ανά Δημοτική ενότητα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Υ.Γ τις τιμές των καυσίμων και το ΦΠΑ τις καταχωρώ στόν πίνακα ΟΧΗΜΑΤΑ_ΚΑΥΣΙΜΟ. Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων σε όποιον ασχοληθεί με το θέμα μου, και καλές γιορτές σε όλους. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Μαζικη αντιγραφή εγγραφών στον ίδιο πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 28-10-16 20:45 |
| Μερικά άθροισμα στον ίδιο πίνακα και ερωτημα | pansyr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 06-10-15 18:34 |
| [ Φόρμες ] Πολλαπλασιασμος στη φορμα και μεταφορα στον πινακα | silixridi | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-01-15 23:52 |
| [ Φόρμες ] Μεταφορά ποσών απο φόρμα σε πίνακα | AntonisSar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-12-14 10:21 |
| [ Πίνακες ] Ενωση 2 πεδίων στον ίδιο πίνακα | kantidenos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-10-13 03:28 |
Η ώρα είναι 07:16.

Θεματικός Τρόπος