Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 2 (Ribbon Tutorial 2 )

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-11-14, 17:14
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή

Γιώργο Σε χαιρετώ

Σ΄ ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου και τα καλά σου λόγια.

Έχω παρακολουθήσει τις απαντήσεις σου οι οποίες είναι πάντα πλήρως τεκμηριωμένες και οι λύσεις που δίνεις άμεσες και ολοκληρωμένες και σε συγχαίρω και εγώ με τη σειρά μου .
Ήδη προσπάθησα να επιλύσω το πρόβλημα εμφάνισης της ανάρτησης του Πρώτου μαθήματος και νομίζω ότι λύθηκε με την περικοπή άχρηστων τμημάτων κώδικα από το αρχείο (Κώδικας Μηνύματος).
Πριν λίγο χρονικό διάστημα ανακάλυψα το forum το οποίο, όπως έχω ήδη εκφράσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είναι καθόλα άψογο. Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση άλλων forums στο παρελθόν γνωρίζω πόσο δύσκολη δουλειά είναι για τον administrator, να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα της συζήτησης. Διαπίστωσα ότι το forum υστερούσε στις προσαρμοσμένες κορδέλες και ορισμένα μέλη είχαν καταφύγει σε περίπλοκους αυτοσχεδιασμούς για να δώσουν μια λειτουργικότητα στην εφαρμογή τους. Αυτός ήταν ο λόγος που γράφω τα μαθήματα.
Σύντομα ευελπιστώ να γράψω το επόμενο μάθημα με προσθήκη πολλών και διαφορετικών στοιχείων ελέγχου πλήρως λειτουργικά, ώστε τα μέλη να μπορούν να αντιγράψουν τον κώδικα στις εφαρμογές τους.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 3ο (Ribbon Tutorial 3ο ) Rogerk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 19-11-14 13:08
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 1ο (Ribbon Tutorial) Rogerk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 10-11-14 21:29
Επεξεργαστής για προσαρμοσμένη Κορδέλα Ribbon (Ribbon Office ToolBar Editor) Rogerk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 31-10-14 18:53
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 xristosss20 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 05-06-12 12:56
ACCESS 2010 Απόκρυψη Ribbon-εμφάνιση custom ribbon gnikol Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 23-12-10 23:24

Η ώρα είναι 22:54.