| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλημερίζω για άλλη μια φορά υπάρχουν και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις και απαντήσεις σε αυτό το θέμα αλλά δεν κατάφερα να τις φέρω στα μέτρα μου από την φόρμα FrmPraktiko1 θέλω να κάνω διπλό κλικ στο όνομα του προμηθευτή και να ανοίγει η φόρμα FrmAporiuthentes και να μεταφέρεται στην εγγραφή του προμηθευτή για να συμπληρώνω την υποφόρμα "λόγοι απόρριψης" επισυνάπτω ένα μέρος της βάσης έχω γράψει ένα κώδικα αλλά κάπου σπάει γιατί ή φόρμα έχει και δύο υποφόρμες φαντάζομαι. ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 18-09-14 στις 16:41. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Αναζήτηση σε υποφόρμα μέσω φόρμας | nikipyl | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 29-02-16 20:12 |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα δεύτερης φόρμας με υποφόρμα και πολλαπλά κριτήρια | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-09-14 22:39 |
| Συγχρονισμός Φόρμας με υποφόρμα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-01-12 20:32 |
| [ Υποφόρμες ] Σύνδεση κυρίως Φόρμας με Υπόφορμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-11-10 14:39 |
| Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 17:05 |
Η ώρα είναι 09:42.

Θεματικός Τρόπος