| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, άρχισα να ασχολούμαι πολύ πρόσφατα με την access και μετά από την πολύτιμη και πολύ μεγάλη βοήθεια του φίλου μας του Tάσου, έχω φτάσει σε ένα άριστο σημείο (κατά εμενα)το θέμα μου. Εχω όμως κάποιες λεπτομερειούλες που θα ήθελα την βοήθεια σας. 1.Μορφοποίηση πεδίου φόρμας : Σε ένα πεδίο κατά την μορφοποίηση του στον ορο 1 επιλέγω ότι όταν η έκφραση είναι [Systhma]=1 τότε να κάνει κάτι... πως θα μπορούσα στον ίδιο ορο να μου κάνει το ίδιο κάτι... όταν [Systhma]=6 και [Systhma]=3; |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, δοκίμασε την έκφραση: [Systhma]=1 OR [Systhma]=3 OR [Systhma]=6 |
|
| |||
| |||
|
Κapetang , σε ευχαριστω παρα πολυ, δουλεψε αριστα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] μορφοποίηση πεδίου | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-05-15 17:59 |
| [Μορφοποίηση] μορφοποίηση πεδίου για λίτρα | mousatos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-01-15 12:07 |
| [ Φόρμες ] Τιμές πεδίου φόρμας απο την COM1 | κασαλ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-10-12 11:12 |
| [VBA] Εκχώρηση τιμής πεδίου φόρμας στο φύλλο | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-04-12 13:09 |
| Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 18:18 |
Η ώρα είναι 11:08.

Υβριδικός τρόπος