Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας παιδιά. Να συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου για την όλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και να σας ευχαριστήσω για τα όσα έμαθα ερχόμενος στην παρέα. Έψαξα πολύ και βρήκα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που τα χρησιμοποίησα κιόλας, όμως τώρα θέλω μια πιο εξειδικευμένη βοήθεια σε κάτι που με προβληματίζει εδώ και καιρό… έχω δοκιμάσει πολλά αλλά μάλλον κάπου κάνω κάτι λάθος… Ανεβάζω σε word σχετική περιγραφή με φωτό. Η βάση είναι μεγάλη για να την ανεβάσω εδώ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Morpheas : 05-05-18 στις 15:08. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Γιώργο, αν κατάλαβα καλά το ζητούμενο, θα πρότεινα: Να δημιουργήσεις ένα πίνακα στον οποίο θα καταχωρείς τα ατομικά στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, Ταυτότητα, Ημερομηνία Γέννησης, κλπ) όλων των προσώπων που θα συμμετέχουν με οποιαδήποτε ιδιότητα (αιτών, γαμπρός, νύφη, κουμπάρος. Κλπ) στις εργασίες που θα διαχειρίζεται η ΒΔ. Έτσι κάθε άτομο θα χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό κωδικό. Στα διάφορα έγγραφα δε θα καταχωρούνται πάλι τα ατομικά στοιχεία, αλλά μόνο οι κωδικοί τους. Για παράδειγμα αν έχουμε: νύφη=1234, γαμπρός: 4567, Κουμπάρος=7654, είναι αρκετό αφού από τον πίνακα των προσώπων μπορούμε εύκολα να βρούμε όλα τα ατομικά στοιχεία τους. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Η ιδέα σου ήταν μια καλή αρχή για τη λύση στο πρόβλημά μου. Άρχισε κάπως να ξεμπερδεύεται το τοπίο... Μόλις υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τη βοήθειά σου, Γιώργο.
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας!!! Morfe... Κοίταξε την δομή της βάσης που σου επισυνάπτω.Αν μπορείς διαμόρφωσέ την όπως θέλεις στα μέτρα σου.Είναι σε μορφή TreeView.Ο σχεδιασμός είναι πολύ καλός απλά πρέπει να δημιουργήσεις φόρμες και να τις ανοίγεις από το TreeView. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 20-08-14 στις 08:54. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Γιώργο μπορώ να έχω τους πίνακες που έχεις φτιάξει? δηλαδή τη βάση.
|
| |||
| |||
![]() Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Αλέξανδρε.
|
| |||
| |||
![]() Λόγω μεγέθους δε μπορώ να το ανεβάσω εδώ (Your file of 1,18 MB bytes exceeds the forum's limit of 512,0 KB for this filetype. ) και δεν έχει κάποια επιλογή επισύναψης στα προσωπικά μηνύματα.
|
| |||
| |||
![]()
Εχεις dropbox ?
|
| |||
| |||
![]() artchrist73@yahoo.gr ειναι το email Morphea.Εχεις dropbox να το έστειλες εκει?
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, με ενδιαφέρει η αυτόματη αρίθμηση που λες στη Σχέση 1Ν +1 κατά αύξουσα αρίθμηση. Mπορείς να μου υποδείξεις τον τρόπο! Ευχαριστό |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Σχεδίαση βάσης δεδομένων | Πανος_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-02-16 19:19 |
Σχεδίαση: Μαθητές-Δοκιμασίες | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-02-14 22:59 |
Σχεδίαση βάσης... | dafnidafni | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 27-01-12 14:53 |
Σχεδίαση με VBA | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-11 15:35 |
[ Ερωτήματα ] Σχεδίαση - σύνδεση πινάκων σε Β.Δ. | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-05-11 12:50 |
Η ώρα είναι 18:11.