| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Είμαι καινούργιος στο φορουμ όπως και στην access Έχω ενα προβλημα με ενα projectaki που εχω , ας τα παρω απο την αρχη . Η βδ που προσπαθω να δημιουργήσω ειναι για να αντικαταστησει ενα αρχείο . Καθε αντικειμενο εχει εναν φακελο που περιεχει φυλλa α4 , για αυτα τα φυλλα α4 εχω δημιουργισει πινακες και για καθε πινακα μια φορμα που θα εισαγονται τα στοιχεια και μοιαζει με το φυλλο α4 εμφανησιακα. Το καθε αντικειμενο εκτος απο τον αριθμο του εχει και μια ημερομηνια εναρξης και ετσι σαν πεδια της αναζητησης θελω τον αριθμο και την ημερομηνια εναρξης. Για παραδειγμα υπαρχει το αντικειμενο α111 με ημ.εναρξης 12/12/1990 και το α111 με ημ εναρξης 12/3/2000, αυτες ειναι διαφορετικες καταχωρίσεις. Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να δημιουργισω μια φορμα αναζητησης , να βαζω τον αριθμο αντικειμενου και να μου βγαζει σε ενα διπλανο πεδιο τις ημερομηνιες εναρξης που εχουν καταχωρηθει και καθως επιλεγω και την ημερομηνια να μου εμφανιζει τις φορμες που εχουν καταχωρηθει με αυτα τα στοιχεια (οπως περιπου εμφανιζονται αριστερα στην στηλη των φορμων ). Ειναι περιπου 20κατι φορμες και θα ηθελα να εμφανιζονται και επιλεγοντας το ταδε φυλλο να εμφανιζει την καταχωρηση . Δεν ξερω κατα ποσο εγινα κατανοητος ,για καθε διευκρινηση εδω ειμαστε . Ευχαριστώ εκ των προτερων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] αναζητηση σε πολλες φορμες | Γιάννης Θερμός | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-16 11:13 |
| φόρμες - υποφόρμες | tolkap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-01-14 18:17 |
| Φόρμες πολλαπλών ενεργειών | Zoe Forte | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-05-12 23:10 |
| [ Ερωτήματα ] Σύνολα και Υποσύνολα σε φόρμες | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-03-12 22:36 |
| Προβλημα με συνεχομενες φορμες | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-04-11 19:25 |
Η ώρα είναι 07:50.

Θεματικός Τρόπος