| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Είμαι αρχάρια στην Access και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω δύο πίνακες οι οποίοι είναι: - Πελάτες (Κωδικός Πελάτη, Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο κλπ) - Εργασίες (Κωδικός εργασίας, Περιγραφή εργασίας) Στον πίνακα των πελατών υπάρχει ένα πεδίο στο οποίο καταχωρούνται οι εργασίες των πελατών με μορφή κωδικού. Κάθε πελάτης μπορεί να έχει από καμία εργασία έως αρκετές οι οποίες καταγράφονται σε ένα πεδίο με 3ψήφιο αριθμό. Εάν είναι πολλές οι εργασίες, μέσα στο πεδίο διαχωρίζονται με ένα κενό. π.χ. Σας αναφέρω μία εγγραφή 5485 | Παπαδόπουλος | Ιωάννης | Κολοκοτρώνη 52 | 2105555555 | 025 065 047 035 Η ερώτησή μου είναι η εξής. Δημιουργώντας μία φόρμα με τους πελάτες και βλέποντας την καρτέλα του κάθε πελάτη ανά σελίδα (Διάταξη: Στοιχισμένη), υπάρχει η δυνατότητα πέρα από τους κωδικούς των εργασιών να εμφανίζονται και οι περιγραφές δίπλα; Και σε κάθε αλλαγή-προσθήκη κωδικού να αλλάζει και η περιγραφή; Ευχαριστώ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συνδυασμός IIf με dLookUp | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-06-20 13:33 |
| Ενημέρωση φόρμας με νέα τιμή Πίνακα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-03-15 16:21 |
| Δημιουργία φόρμας - πίνακα | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-10-14 13:51 |
| Κρυφή προβολή πίνακα και φόρμας | konskeme | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-06-13 13:21 |
| Ενημέρωση τιμών πίνακα από πεδίο φόρμας | gath | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-08-12 14:07 |
Η ώρα είναι 17:13.

Θεματικός Τρόπος