| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Θέλω να απενεργοποιήσω / ενεργοποιήσω το shift για Access 2010 έχω κάνει κλείδωμα όπως περιγράφετε ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/1425-kleidoma-kodika-visual-basic-applications-sql-se-access-2010-a.html έχω φτιάξει μία φόρμα Login με κωδικό πως μπορώ... 1. να απενεργοποιήσω το Shift. 2. να κλειδώσω την navigation pane με κωδικό. 3. σε ποιο αρχείο εφαρμόζω απενεργοποίηση / ενεργοποίηση του Shift στο .Accde? τα άλλα 3 αρχεία τα έχω κλειδώσει και δεν έχω πρόβλημα να κάνω απενεργοποίηση του Shift. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ενεργοποίηση - απενεργοποίηση επιλογής σε φόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 29-08-14 13:47 |
| Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-13 22:14 |
| Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του Shift | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 32 | 05-12-13 11:33 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση καρτελών φόρμας | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-11-13 13:51 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 12:42 |
Η ώρα είναι 11:41.

Θεματικός Τρόπος