Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Εμφάνιση μυνήματος μέσω αναδυόμενης φόρμας όπως το Outlook

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-02-14, 19:52
Όνομα: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Στέλιο πάρα πολύ καλή δουλειά σ' ευχαριστώ πολύ.
Την διαταγή πορείας επειδή θέλω να την εκτυπώνω για να την παιρνει ο οδηγός γίνεται να γίνει ξεχωριστή φόρμα που θα ανοίγει με κάποιο κουμπί από την κεντρική σελίδα και στην οποία να έχω την δυνατότητα να καταχωρώ την ημερομηνία, τον αριθμό του οχήματος, τον οδηγό,το δρομολόγιο,και να έχει τα τρια πεδία των χιλιομέτρων, αλλά καταχωρώντας την ημερομηνια να μου συμπληρώνει μόνο τα τελικά χιλιομετρα της προηγούμενης ημέρας στα αχικά?, και να μην μου ζητά ως προαπαιτούμενο να συμπληρώσω τα τελικά χιλιόμετρα τα οποία θέλω να συμπληρώνω στο τέλος της βάρδιας.?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-14, 21:35
Όνομα: Στέλιος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Διονύση καλησπέρα
Με τις τροποποιήσεις που ζήτησες. Φτιάξε την σχεδίαση της Έκθεσης ΔΙΑΤΑΓΗ_ΚΙΝΗΣΗΣ όπως την θές, ενημέρωσε τα δρομολόγια και τους οδηγούς.
Προσπάθησε να κατανοήσεις πως συνδέονται όλα μεταξύ τους και διάβασε τον κώδικα. Η βάση αυτή είναι πολύ απλή αλλά μπορείς να προσθέσεις σταδιακά πολλά αντικείμενα.
Μπορείς να βγάλεις στατιστικά ανά όχημα (πόσα χιλιόμετρα κάνει τον μήνα, μέση κατανάλωση καυσίμου, κόστος συντήρησης κλπ) Αυτά βέβαια όταν έχεις φορτώσει έναν σημαντικό αριθμό εγγραφών.
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε αν κολήσεις κάπου.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΟΧΗΜΑΤΑ.zip (82,9 KB, 12 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-14, 08:03
Όνομα: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010

Προεπιλογή

Στέλιο καλημέρα σ' ευχαριστώ πολύ θα ξεκινήσω να την δουλεύω και θα κάνω όποιες τροποποιήσεις χρειαστει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-14, 15:05
Όνομα: Στέλιος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Γιώργο καλησπέρα
Μην το ανοίγεις απευθείας κάντο πρώτα αποθήκευση σε κάποιο φάκελο στον δίσκο σου ή όταν το ανοίξεις κάντο αποθήκευση ως και το προβλημά σου θα λυθεί.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Υποφόρμες ] Αναζήτηση σε υποφόρμα μέσω φόρμας nikipyl Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 29-02-16 20:12
Συγχρονισμός αναδυόμενης φόρμας με κύρια φόρμα Alexia Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 04-05-15 07:18
Κλείσιμο αναδυόμενης φόρμας όταν κλείνει η κύρια φόρμα athanassiab Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 27-04-15 19:26
Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 17-04-12 18:18
Ενημέρωση Πεδίου μέσω βοηθητικής Φόρμας Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 01-04-12 15:56

Η ώρα είναι 15:55.