| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, έχω μια φόρμα, υπάρχει τρόπος στην εκτύπωση που θα γίνει να κρατάει την κεφαλίδα και το υποσέλιδο και στην πρώτη και στην δεύτερη σελίδα κτλ που θα εκτυπωθούν?Θέλω να έχω κεφαλίδα και Υπογραφή σε κάθε σελίδα που θα τυπώνονται Ευχαριστώ πολυ |
|
| |||
| |||
|
Μαρία καλησπέρα Θα πρέπει να δημιουργήσεις μία έκθεση με βάση τα στοιχεία του πίνακα ή του ερωτήματος από το οποίο αντλεί τα στοιχεία η φόρμα στην οποία μπορείς να βάλεις και φίλτρο για να σου παρουσιάζει συγκεκριμένες εγγραφές και την οποία θα καλείς με κάποιο κουμπί από την φόρμα σου. Σε αυτή μπορείς να διαμορφώσεις τι θέλεις να εμφανίζεται στην κεφαλίδα και στο υποσέλιδο. |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ πολύ, δούλεψε άψογα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εκτύπωση Προτύπων εγγράφων μέσω access | dratsaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-07-14 19:40 |
| [ Φόρμες ] Εκτύπωση στοιχείων φόρμας | tyllman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-11-13 10:03 |
| Εκτύπωση φόρμας | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-04-13 11:37 |
| Εκτύπωση δεδομένων από Access | dratsaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-11-12 16:22 |
| [ Εκθέσεις ] Εκτύπωση φόρμας | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-12-11 14:51 |
Η ώρα είναι 06:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο