| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα το οποίο εξαιτίας απειρίας δεν μπορώ να επιλύσω... Λοιπόν, έχω ένα πεδίο στο οποίο εϊναι textField. Θα ήθελα με ένα ερώτημα να μπορώ να μετατρέπω τα texts τα οποία καταχωρούνται σε αριθμό μηδέν (0)... Υπάρχει κάποιος τρόπος? Υ.Γ: βασικά οι χρήστες του προγράμματος μου σε αυτό το πεδίο καταχωρούν κάποιο ποσό ή την λέξη "FREE" και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω ερώτημα το οποίο να αθροίζει αυτά τα ποσά εφόσον μπλοκάρει το ερώτημα η λέξη FREE..! Σας ευχαριστώ εκ προτέρων, Με εκτίμηση, Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μηδεν σε Αφμ στο Excel | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 19-09-16 12:34 |
| Πρόβλημα με συνάρτηση που θέλω να επιστρέφει τιμή μηδέν | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-01-15 14:06 |
| [ Ερωτήματα ] Counter σε ερώτημα και μετατροπή αυτού σε αριθμό | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-08-14 20:48 |
| [ Συναρτήσεις ] ΕΝΩΣΗ TEXT BOX | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-07-14 16:42 |
| [ Ερωτήματα ] Όπου το πεδίο είναι κενό να παίρνει την τιμή 0 (μηδέν) | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-01-14 17:29 |
Η ώρα είναι 22:01.

Θεματικός Τρόπος