| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στην βάση την οποία φτιάχνω έχω δημιουργήσει μια φόρμα (frmMultiPayment) στην οποία έχω προσαρμόσει 2 ListBox, το Α και το Β. Όπως θα δείτε, το ListBoxA παίρνει δεδομένα από το tblapp (Customer No, AppID, Date, Amount) και έχω δημιουργήσει έναν νέο πίνακα (tblMultiPayment) στον οποίο θέλω: επιλέγοντας από το ListBoxA κάποια ραντεβού που έχουν ολοκληρωθεί από τους τεχνικούς, να μεταφέρονται στο ListBoxB με την ίδια διάταξη όπως και στο ListBoxA έτσι ώστε αργότερα να μπορέσω να κάνω πληρωμή για όλα τα επιλεγμένα ραντεβού (μια φορά όλα μαζί). Όπως θα δείτε, στην εν λόγο φόρμα έχω πάρει κάποιο σχετικό κώδικα από το forum μας αλλά αντί να κάνει την πιο πάνω δουλειά που θέλω, κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Παίρνει μόνο το AppID και το προσθέτει στο ListBoxB και εφόσον επιλέξεις έως 5 μαζί τα τοποθετεί δίπλα το ένα στο άλλο. Αυτό δεν με εξυπηρετεί καθόλου. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο και να ρίξει μια ματιά? Σας ευχαριστώ εκ προτέρων, Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 05:38.

Θεματικός Τρόπος