| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Είναι πράγματι αυτό που ζητούσα, προσπαθώντας να το περάσω και στην δικιά μου βάση με το κενό στο Α Μ ενώ στο κουμπί ενημέρωση λύθηκε το πρόβλημα και δουλεύει μια χαρά [ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ].[ Α Μ]=" & Me.[ Α Μ] & "" με την λεπτομέρεια που μου υπέδειξε ο φίλος Γιώργος , εδώ πάλι μου βγάζει σφάλμα υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά;
|
|
| |||
| |||
|
Στο συμβάν Μετά από ενημέρωση των Πεδίων (Ναι/Όχι) ΕΚΤΕΛΕΣΕ αλλά και ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ υπάρχουν λίγες γραμμές κώδικα. Εκεί λοιπόν κάνε τις προσαρμογές σου: 1) να δώσεις το δικό σου όνομα φόρμας και 2) να προσέξεις τα κενά (όπως σου το είπε και ο Γιώργος) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 10:07 |
| Ενημέρωση Συγκεκριμένου Πεδίου σε πίνακα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-11-13 19:10 |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση πεδίου πίνακα | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-12-12 09:02 |
| [ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-09-12 20:49 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 21:58 |
Η ώρα είναι 04:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο