| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Όπως λέει ο τίτλος θέλω σε μια φόρμα όπως αυτή που φαίνεται τικάρωντας το "g" να ενεργοποιούνται τα πεδία π.χ. 1.3, 1.4 αλλιώς να είναι απενεργοποιημένα και αντίστοιχα για το "d". Όλα αυτά τα πεδία ημερομηνίας πάνε σε μία έκθεση. Τώρα τυπώνονται όλα. Εγώ θέλω αναλόγως τι έχω τικάρει να τυπώνει. Ας πούμε ότι 1.1,1.2,1.5 θέλουμε να τυπώνονται πάντα και αν έχω τικάρει "g" να τυπώνονται και τα 1.3, 1.4 |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Προσπάθησα να δώσω μια λύση στο ζητούμενό σου. Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:58. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Το συνημμένο βελτιώθηκε :) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:58. |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο το παράδειγμα που μου έστειλες είναι στα πλαίσια αυτού που ζήτησα. Επειδή όμως αυτό που θέλω δεν αλλάζει συνέχεια οπότε θέλω να μου στείλεις εαν μπορείς αυτό που θα σου ζητήσω. Λοιπόν έχουμε την εξής έκθεση που φαίνεται πιο κάτω. Από αυτά θέλουμε το 1.4, 2.2, 3,7 να ενεργοποιείται με το g και το 1.5, 2.3, 3.8 με το d. Τα υπόλοιπα είναι πάντα εμφανίσημα. Οπότε θέλουμε να εμφανίζονται τα κοινά πάντα και ανάλογα ποιο θα πατήσω g ή d ή και τα δύο μαζί να εμφανίζεται αντίστοιχα. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Έχω κάνει μια προσπάθεια. Ίσως κάποιος φίλος βοηθήσει περισσότερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:57. |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο δεν ζητάω από εσένα να μου φτιάξεις τη μορφή της έκθεσης. Ξαναλέω για να γίνω ίσως πιο κατανοητός. Σε αυτό που έχω επισυνάψει (deigma1) έχω φτιάξει μια φόρμα με ένα πλαίσιο κειμένου που εισάγω ημερομηνία. Στην έκθεση λοιπόν υπάρχουν 17 διαφορετικά κουτιά που εμφανίζεται αυτή η ημερομηνία. Και λέω τώρα αυτό που θέλω εγώ είναι να εμφανίζονται πάντα όλα τα κουτιά αλλά η ημερομηνία μόνο σε αυτά που εγώ θα έχω επιλέξει, δηλαδή τα κοινά και ανάλογα τι θα επιλέξω g,d ή όλα. Πιστεύω να έγινα πιο κατανοητός τι θέλω. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες - ουσες. Βαγγέλη δες το συνημμένο. Νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς. Φιλικά Νάσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 06-12-13 στις 23:33. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ενεργοποίηση - απενεργοποίηση επιλογής σε φόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 29-08-14 13:47 |
| Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του Shift | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 32 | 05-12-13 11:33 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση καρτελών φόρμας | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-11-13 13:51 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 12:42 |
| [Γενικά] Ενεργοποίηση απενεργοποίηση κουμπιού και σήμανση | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-04-12 15:03 |
Η ώρα είναι 09:16.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο