Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα πατώντας ένα κουμπί θέλω να γράψω κόμμα (,) πως το κάνω; (Στη φόρμα που ανοίγει κάντε διπλό κλικ χαμηλά στο πεδίο id1) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:58. |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο καλησπέρα, Βάλε τον χαρακτήρα Chr(44). Βέβαια στο συγκεκριμένο πεδίο δεν θα εμφανισθεί γιατί είναι αριθμητικό-ακέραιος και δεν επιτρέπονται κόμματα αλλά σε πεδία που επιτρέπουν αλφαριθμητικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. |
| |||
| |||
![]()
Στη βάση αυτή το Keyboard είναι συνδεδεμένο με το πεδίο Protok (με διπλό κλικ ανοίγει η φόρμα ) Αν θέλω να συνδέσω το Keyboard και με το πεδίο id1 θα πρέπει να έχω 2 φόρμες/Keyboard στα αντικείμενά μου; Είναι εφικτό να γίνει μόνο με 1 Keyboard; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:58. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα/Καλημέρα Χρήστο, δες τη ΒΔ που επισυνάπτω. Με το άνοιγμα της φόρμας Keyboard η ιδιότητά της me.OpenArgs παίρνει τιμή το όνομα του πεδίου πάνω στο οποίο έγινε διπλό κλικ. Έτσι ξέρει σε ποιο πεδίο έγινε διπλό κλικ και περνάει σ’ αυτό τις πληκτρολογήσεις. Φυσικά πρέπει να κλείνουμε το Keyboard πριν το χρησιμοποιήσουμε σε άλλο πεδίο Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Γιώργο Θα μελετήσω τη λύση σου αύριο. Τώρα τυρρανιέμαι με άλλα! :) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 11:43 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 20:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 15:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 16:24 |
Η ώρα είναι 15:08.