| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλό μεσημέρι. Σε μία φόρμα περνάω τα στοιχεία ενός μαθητή (ΑΜ, επώνυμο, όνομα κλπ) στο τέλος της φόρμας θέλω να βάλω ένα κουμπί που να μου βγάζει εκτύπωση των στοιχείων του μαθητή που μόλις πέρασα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για τον κώδικα που θα βάλω στο κουμπί; Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Στο συμβάν με το κλικ γράψε κάτι σαν αυτό: Κώδικας: DoCmd.OpenReport "Ονομα του δικού σου Report", acViewNormal Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Νίκο καλησπέρα, καταρχάς συμφωνώ μαζί σου ότι χρειάζομαι πολύ μελέτη, απλά αυτήν την περίοδο ισορροπώ ανάμεσα σε κάτι που πρέπει να φτιάξω για το σχολείο μου και σε προσωπικά θέματα, γι αυτό και προστρέχω σε σας. Όσο για την εντολή που μου λες αυτή ανοίγει μια έκθεση με όλες τις εγγραφές, ενώ εγώ θέλω να τυπώνω κάθε φορά την εγγραφή που πέρασα εκείνη τη στιγμή στη φόρμα. Ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Συνάδελφος λοιπόν! Νάσαι καλά. Ας υποθέσουμε έχεις στη φόρμα σου τα στοιχεία ενός πίνακα και οτι σε αυτά περιλαμβάνεται και το πεδίο με την αυτόματη αρίθμηση που φέρει το όνομα -έστω- Id1. Στο Report, το πεδίο [Id1] υπάρχει (έστω και μη ορατό). Δοκίμασε τον κώδικα: Κώδικας: If Me.Dirty Then Me.Dirty = False DoCmd.OpenReport "ονομα αναφοράς", acViewPreview, , "id1=" & Me.id1 Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Συνάδελφε λοιπόν Νίκο, καλημέρα, σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου, με κάποιες μικροαλλαγές έβγαλα αυτό που ήθελα. Να σαι καλά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εκτύπωση φόρμας access | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-02-14 00:21 |
| [ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας | zinocrotale | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-04-13 17:35 |
| Εκτύπωση φόρμας | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-04-13 11:37 |
| Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 18:18 |
| [ Εκθέσεις ] Εκτύπωση φόρμας | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-12-11 14:51 |
Η ώρα είναι 09:33.

Υβριδικός τρόπος