| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετίζω την παρέα. Είμαι και εγώ λίγο φρέσκος στον κόσμο της access έχω φτιάξει μια βασούλα στην access 10 εδώ την έστειλα σε παλαιότερη για οικονομία χώρου έχω φτιάξει τον πίνακα "LOGARIASMOI" και το ερώτημα "QrylogariasmoiMerikoAthroisma" έχω για κάθε ergo 1,2,3, κ.λ.π κάποιους λογαριαμούς 1,2,3 με το ποσό τους θέλω σε κάθε έργο να κάνω μερικό άθροισμα ανά λογαριασμό (τα πεδίο τα ονόμασα PosoDSum και PosoDsummefpa) το ερώτημα που έφτιαξα μου βγάζει το αποτέλεσμα που βλέπεται στην συννημένη βάση ενώ εγώ θέλω τοαποτέλεσμα του excell. δηλαδή στο ερώτημα μου φέρνει το μερικό άθροισμα για όλους τους λογαριαμούς ενώ στον πρώτο λογαριασμό του κάθε έργου κάθε έργου βάζει το σωστό ποσό θα προτιμούσα μία λύση με ερώτημα γιατί με την Vba δεν τα πάω καθόλου καλά ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μερικό άθροισμα - αντιγραφή δεδομένων | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-05-14 19:55 |
| [ Ερωτήματα ] Μερικό άθροισμα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-11-13 16:58 |
| Πρόβλημα σε άθροισμα | wint3r | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 23-08-13 09:33 |
| [ Φόρμες ] Μερικό άθροισμα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-10-11 11:41 |
| Απενεργοποίηση πλήκτρου & Μερικό Κλείδωμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-10 19:57 |
Η ώρα είναι 11:45.

Θεματικός Τρόπος