| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους σας. Εύχομαι να περάσατε καλά όλοι σας το καλοκαίρι και να συνεχίσετε να περνάτε καλά και στη συνέχεια. Παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξης πρόβλημα. Θέλω στην έκθεση της συνημμένης βάσης (στο print Preview) να δείχνει και το πρόσημο + μετά από καθε αριθμό, , όπως ήδη το έχω, αλλά να μην το δείχνει στην πρώτη εγγραφή (αν μπει το label8 πριν το πεδίο krateisis) ή στην τελευταία (αν μπει μετά, όπως το έχω τώρα). Στις προσπάθειες που έκανα, το κρύβει ή το εμφανίζει σε όλες τις εγγραφές και όχι μόνο στην μία που θέλω (στην πρώτη ή την τελευταία). Το αρχείο είναι 880 kb και το εκοψα στα δύο. Σας ευχαριστώ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Λευτέρη αν κατάλαβα καλά θέλεις να προσθέσεις στο πεδίο "kratiseis" το πρόσημο "+" σε όλες τις εγγραφές της έκθεσης εκτός την πρώτη και την τελευταία. Άλλαξε το όνομα του πεδίου "kratiseis" πχ. "kratiseis1" (μόνο στη φόρμα) και στην προέλευση στοιχείου ελέγχου ( Control Source ) πέρασε τον παρακάτω τύπο: =IIf([CurrentRecord]=1 Or [CurrentRecord]=Count(*);[kratiseis];"+ " & [kratiseis]) Ελπίζω να είναι αυτό που ζητάς. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο, καλησπέρα. Είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα. Σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Να είσαι πάντα καλά. Με εκτίμηση Λευτέρης. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Θέλω να αφήσω εκτός υπολογισμού Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες | dikatsu | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-07-16 19:02 |
| Προσθήκη συμβόλου Δίεση(#) μπροστά από κάθε αριθμό | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-05-14 14:37 |
| [Συναρτήσεις] Καθε εγγραφή στο συγκεντρωτικό φύλλο να ενημερώνει αυτόματα και άλλα λογιστικά φύλλα | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-12-13 13:37 |
| [Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού μετά απο κάθε εγγραφή. | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-11-11 10:37 |
| [Γενικά] Αλλαγή προσήμου (θετικος - αρνητικος ή αντίστροφα) | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-01-10 12:37 |
Η ώρα είναι 07:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο