| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας, ζητώ τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα. Στην παραδειγματική βάση που ανεβάζω, θέλω να τροποποιήσουμε τον κώδικα που τρέχει πίσω απ' το κουμπί Επιστολές. Συγκεκριμένα θέλω να προσθέσω ένα επιπλέον κριτήριο. Δηλαδή: ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ (Το ΣΥΝΟΛΟ απ' το ερώτημα qryApousiesSigkentrotikaStoixeia) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΙΣΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ txtApousiesToulaxiston. Ρίξτε μια ματιά στην προέλευση δεδομένων της έκθεσης, όπου είναι ερώτημα που συνεργάζεται με άλλο ερώτημα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 28-08-13 στις 08:03. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Χρήστο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παρακάτω έκφραση ως κριτήριο του πεδίου "ΣΥΝΟΛΟ" στο ερώτημα "qryApousiesSigkentrotikaStoixeia": >=Nz([Forms]![frmUbsencesCenter]![txtApousiesToulaxiston];0) Δεν έχω μπροστά μου ελληνικό υπολογιστή για να δοκιμάσω τον κώδικα σου (οι κώδικες μιας λειτουργικής μονάδας όπου περιέχονται ονόματα στοιχείων ελέγχου με μη λατινικούς χαρακτήρες μπορούν να μεταγλωττιστούν μόνο από συστήματα με τις αντίστοιχες τοπικές ρυθμίσεις). Ίσως κάποιος άλλος φίλος να έχει το χρόνο να δοκιμάσει τη λύση που προτείνω. Ωστόσο φρόντισε στην αρχή του κώδικα οποιαςδήποτε λειτουργικής μονάδας να προσθέσεις τις γραμμές: Κώδικας: Option Compare Database Option Explicit Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Πολυ φοβάμαι οτι τα κριτηρια εφαρμοζονται σε δυο χρονους ενω πρεπει να βγαινει η τομη
|
|
| ||||
| ||||
|
Στο πεδίο "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" του ερωτήματος "qryApousies" πρόσθεσε το κριτήριο: Between [Forms]![frmUbsencesCenter]![txtDateFrom] And [Forms]![frmUbsencesCenter]![txtDateTo]
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Ετσι θα κανω Τασο σ΄ ευχαριστω και παλι που ασχοληθηκες
|
|
| ||||
| ||||
|
Να είσαι καλά Χρήστο! Καλή συνέχεια!
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 11:14 |
| [ Ερωτήματα ] Κριτήριο ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-15 13:24 |
| Κριτήριο σε ερώτημα | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-15 15:08 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα στο άνοιγμα έκθεσης με κριτήριο την ημερομηνία | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-15 08:17 |
| Κριτήριο σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-12-12 10:32 |
Η ώρα είναι 09:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο