![]() |
Κριτήριο σε κουμπί φόρμας 1 Συνημμένο(α) Γεια σας, ζητώ τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα. Στην παραδειγματική βάση που ανεβάζω, θέλω να τροποποιήσουμε τον κώδικα που τρέχει πίσω απ' το κουμπί Επιστολές. Συγκεκριμένα θέλω να προσθέσω ένα επιπλέον κριτήριο. Δηλαδή: ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ (Το ΣΥΝΟΛΟ απ' το ερώτημα qryApousiesSigkentrotikaStoixeia) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΙΣΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ txtApousiesToulaxiston. Ρίξτε μια ματιά στην προέλευση δεδομένων της έκθεσης, όπου είναι ερώτημα που συνεργάζεται με άλλο ερώτημα. |
Καλημέρα! Χρήστο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παρακάτω έκφραση ως κριτήριο του πεδίου "ΣΥΝΟΛΟ" στο ερώτημα "qryApousiesSigkentrotikaStoixeia": >=Nz([Forms]![frmUbsencesCenter]![txtApousiesToulaxiston];0) Δεν έχω μπροστά μου ελληνικό υπολογιστή για να δοκιμάσω τον κώδικα σου (οι κώδικες μιας λειτουργικής μονάδας όπου περιέχονται ονόματα στοιχείων ελέγχου με μη λατινικούς χαρακτήρες μπορούν να μεταγλωττιστούν μόνο από συστήματα με τις αντίστοιχες τοπικές ρυθμίσεις). Ίσως κάποιος άλλος φίλος να έχει το χρόνο να δοκιμάσει τη λύση που προτείνω. Ωστόσο φρόντισε στην αρχή του κώδικα οποιαςδήποτε λειτουργικής μονάδας να προσθέσεις τις γραμμές: Κώδικας: Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος |
Πολυ φοβάμαι οτι τα κριτηρια εφαρμοζονται σε δυο χρονους ενω πρεπει να βγαινει η τομη |
Στο πεδίο "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" του ερωτήματος "qryApousies" πρόσθεσε το κριτήριο: Between [Forms]![frmUbsencesCenter]![txtDateFrom] And [Forms]![frmUbsencesCenter]![txtDateTo] |
Ετσι θα κανω Τασο σ΄ ευχαριστω και παλι που ασχοληθηκες |
Να είσαι καλά Χρήστο! Καλή συνέχεια! |
| Η ώρα είναι 23:47. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.