| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά (νέος στην πάρεα σας) Μου ζήτησα να κάνω (ένα πρόγραμμα) το οποίο θα κρατάει τα ονόματα τον πελατών για ένα πρακτορείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να κάνω μια Access όπου θα ορίσω τα πεδία που μου ζητούν ώστε να έχω ένα θετικό αποτέλεσμα... Οι γνώσεις μου όμως σε κάποιο σημείο σταματούν και γι αυτό χρειάζομαι τα φώτα σας... ! Παρακάτω σας γράφω το τι ζητούν και ποιο κάτω το τι έχω φτιάξει μέχρι τώρα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ------------------------------------ 1) ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ 2) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3) ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ/ ΑΡΙΘΜΟ VOUCHER 4) ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ 6) ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΜΩΝ 7) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ/ΜΗΝ/ΕΤΗΣΙΑ 8) ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ (Π.Χ TUI) 9) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2shared.com/document/e6V52c-S/Reserved.html]Reserved.mdb download - 2shared Αυτά που θέλω να φτιάξω ακόμα είναι το (στατιστικά εβδομαδιαία/ μήνα /ετήσια) κατόπιν επιλογή ημερομηνίας, να χρειάζεται check in για να μπορεί να γίνει επιλογή εκδρομής και εφόσον γίνει επιλογή να μπαίνει αυτόματα η τιμή και τέλος να μπορώ να πρόσθετο ξενοδοχεία πρακτορεία και τόπους εκδρομών μέσο φόρμας η upoformar... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 02-06-13 στις 00:05. Αιτία: wrong topic |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Η ώρα είναι 18:59.

Θεματικός Τρόπος