Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Εκθέσεις ] Πέρασμα φίλτρων από φόρμα σε έκθεση

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 01-03-13, 19:25
Όνομα: Ευθύμης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Πέρασμα φίλτρων από φόρμα σε έκθεση

Γεια στους φίλους. Έχω φτιάξει μια μικρή βάση και την οποία σας παραθέτω με συνημμένο αρχείο (test.zip). Έχω 2 απορίες, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1)Η φόρμα πάνω στην οποία είναι βασισμένη η μικρή εφαρμογή είναι η gen. Έχω φτιάξει μια έκθεση η οποία βασίζεται σε ερώτημα . Το ερώτημα έχει ως κριτήριο

[Φόρμες]![gen]![Αναγνωριστικό]

Έτσι, κάθε φορά που πατάω το κουμπί, για την εγγραφή που θέλω, έχω και την αντίστοιχη έκθεση. Είναι σωστό αυτό σα λογική; Μπορούμε να τη δεχτούμε επειδή απλά λειτουργεί; Υπάρχει άλλος τρόπος;
2)Οι συνολικές εγγραφές που έχω είναι 6. Αν φιλτράρω ανα Κατηγορία και Τοποθεσία και εμφανίσω στη φόρμα μου 2 εγγραφές για παράδειγμα μπορώ τα φίλτρα που έχω βάλει να τα «περνάω» και στην αντίστοιχη έκθεση; Δηλαδή να φτιάξω ένα κουμπί που θα μου τυπώνει την έκθεση ek_gen αλλά όλες τις εγγραφές που βλέπω εκείνη τη στιγμή στη φόρμα μου.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip test.zip (92,8 KB, 20 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] Έκθεση με στοιχεία από Φόρμα Free_Ghost Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-02-15 15:23
[Συναρτήσεις] Πέρασμα τριών εντολών σε ενα κουμπί kirkon Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 17-04-14 18:27
[Μορφοποίηση] Απόκρυψη ορισμένων σειρών με επιλογή φίλτρων μη κενά. Nick1983 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 19-09-13 19:32
Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα kellis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 02-06-13 14:41
[ Εκθέσεις ] Πέρασμα παραμέτρου σε Report mike04 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 01-05-11 23:24

Η ώρα είναι 06:02.