| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια στους φίλους. Έχω φτιάξει μια μικρή βάση και την οποία σας παραθέτω με συνημμένο αρχείο (test.zip). Έχω 2 απορίες, ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1)Η φόρμα πάνω στην οποία είναι βασισμένη η μικρή εφαρμογή είναι η gen. Έχω φτιάξει μια έκθεση η οποία βασίζεται σε ερώτημα . Το ερώτημα έχει ως κριτήριο [Φόρμες]![gen]![Αναγνωριστικό] Έτσι, κάθε φορά που πατάω το κουμπί, για την εγγραφή που θέλω, έχω και την αντίστοιχη έκθεση. Είναι σωστό αυτό σα λογική; Μπορούμε να τη δεχτούμε επειδή απλά λειτουργεί; Υπάρχει άλλος τρόπος; 2)Οι συνολικές εγγραφές που έχω είναι 6. Αν φιλτράρω ανα Κατηγορία και Τοποθεσία και εμφανίσω στη φόρμα μου 2 εγγραφές για παράδειγμα μπορώ τα φίλτρα που έχω βάλει να τα «περνάω» και στην αντίστοιχη έκθεση; Δηλαδή να φτιάξω ένα κουμπί που θα μου τυπώνει την έκθεση ek_gen αλλά όλες τις εγγραφές που βλέπω εκείνη τη στιγμή στη φόρμα μου. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Έκθεση με στοιχεία από Φόρμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-15 15:23 |
| [Συναρτήσεις] Πέρασμα τριών εντολών σε ενα κουμπί | kirkon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-14 18:27 |
| [Μορφοποίηση] Απόκρυψη ορισμένων σειρών με επιλογή φίλτρων μη κενά. | Nick1983 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 19-09-13 19:32 |
| Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-06-13 14:41 |
| [ Εκθέσεις ] Πέρασμα παραμέτρου σε Report | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 01-05-11 23:24 |
Η ώρα είναι 06:02.

Θεματικός Τρόπος