| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω μία φόρμα στην οποία υπάρχουν τέσσερις επιλογές ΝΑΙ/ΟΧΙ ( Α, Β, Γ, ΚΑΙ Δ) Κάθε φορά επιλέγω μόνο μία από τις τέσσερις να είναι ΝΑΙ. Θέλω κάθε μία επιλογή να έχει μία προεπιλεγμένη τιμή, δηλαδή για τη Α το 1 για Β το 2 κτλ. Και όταν την επιλέγω ΝΑΙ η τιμή της εμφανίζεται σε μία έκθεση. Στην ίδια έκθεση και ίδιο πλαίσιο θέλω να εμφανίζεται η τιμή αν επιλέξω ΝΑΙ της Β ή Γ ή Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 30-04-11 στις 10:24. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Report σε Pdf | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-07-14 21:18 |
| [Συναρτήσεις] Πέρασμα τριών εντολών σε ενα κουμπί | kirkon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-14 18:27 |
| [ Ερωτήματα ] Πέρασμα παραμέτρου σε ερώτημα με τη χρήση φόρμας | tyllman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-12-13 15:55 |
| [VBA] Αναζήτηση και πέρασμα τιμών σε UserForm | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-05-13 00:11 |
| [ Εκθέσεις ] Πέρασμα φίλτρων από φόρμα σε έκθεση | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-03-13 20:54 |
Η ώρα είναι 10:49.

Θεματικός Τρόπος