| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ καλησπέρα. Σας στέλνω συνημμένα μία βάση δεδομένων που την έχω πάρει από ένα φίλο, ο οποίος είναι πολύ μακριά τώρα και το ερώτημά μου είναι. Όπως θα δείτε στα πεδία της φόρμας "Κατοικία", "Πράξεις", "Τόπος τέλεσης", "Δικαστής", "Εισαγγελέας" και "Γραμματέας¨" όταν επιλέγεις από το βελάκι βλέπεις το ίδιο όνομα πολλές φορές. 1ο ερώτημα τι πρέπει να κάνω να μην φαίνεται το ίδιο στοιχείο πολλές φορές;; 2ο Πως μπορώ να φτιάξω λίστες, ώστε να περνάω τα στοιχεία των ανωτέρω πεδίων. 3ο θέλω όταν φτιάξω την λίστα με τα στοιχεία να παίρνω τα στοιχεία από την λίστα, αλλά και όταν γράφω π.χ Τρί....... να μου βγαίνει η Τρίπολη ή κάποιο που θα μοιάζει με το Τρί...., όπως γίνεται σήμερα. ΣΗΜ : Μόλις πας να ανοίξεις την βάση σου βγάζει διάφορα μηνύματα τι σημαίνουν αυτά και μόλις πατάς το ΟΚ σε βγάζει στην φόρμα. Έχω διαγράψει ορισμένους Πίνακες, ερωτήματα, Εκθέσεις γιατί ήταν πολύ μεγάλο το αρχείο. Πιστεύω να μην σας κούρασα, και να έγινα αντιληπτός. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 16:47 |
| Εύρεση διπλών καταχωρήσεων μεταξύ δύο πινάκων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 18-12-14 13:54 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-05-14 15:14 |
| [Γενικά] Τέχνασμα αποφυγής διπλών καταχωρήσεων | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 23-01-11 19:19 |
| Αριθμός εγγραφών σε φόρμα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-10 11:39 |
Η ώρα είναι 09:44.

Θεματικός Τρόπος