| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Θα ήθελα για άλλη μια φορά μια μικρή βοήθεια. Έχοντας σε μια φόρμα 2 check box πως γίνεται να μην μπορούν να είναι τσεκαρισμένα και τα 2 ταυτόχρονα,δηλαδή τσεκάροντας το ένα check box και μετά τσεκάροντας και το δεύτερο check box να ξετσεκάρεται το πρώτο. Επίσης και κάτι ακόμη,γίνεται στην έκθεση να εμφανίζεται το check box μόνο όταν είναι τσεκαρισμένο,διαφορετικά να μην εμφανίζεται καθόλου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο είμαι ο τελευταίος που μπορεί να σου απαντήσει εδώ στο φόρουμ γιατί δεν είμαι και πολύ καλός αλλά για δές μήπως σου κάνει. Απλά μια άποψη
|
|
| |||
| |||
|
Σταύρο σε ευχαριστώ αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα,θα πρέπει να είναι επιλεγμένη υποχρεωτικά η μια από τις δύο επιλογές,το θέμα είναι να μπορώ όταν θέλω να έχω και τα 2 check box μη τσεκαρισμένα.
|
|
| |||
| |||
|
δες αυτη αμα σου κάνει και την έκθεση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavross : 19-01-13 στις 14:41. |
|
| |||
| |||
|
Σταύρο τα check box λειτουργούν μια χαρά,είναι αυτό ακριβώς που ήθελα,υπάρχει θεματάκι όμως σχετικά με την έκθεση,θα ήθελα αν γίνεται όταν το check box δεν είναι καθόλου επιλέγμένο αυτό το κενό τετράγωνο πλαίσιο αν είναι δυνατόν να μην εμφανίζεται καθόλου στην έκθεση. Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σου!! |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα Γιώργο αν προσθέσεις στην έκθεση τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub Λεπτομέρεια_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)
Me.pedio1.Visible = Me.pedio1
Me.pedio2.Visible = Me.pedio2
End Sub
Ο κώδικας είναι μια διαδικασία συμβάντος για το συμβάν on Format του τμήματος Detail (Λεπτομέρειες) της φόρμας Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο καθώς και σε όλους τους φίλους. Η βοήθειά σου είναι ανεκτίμητη,σε υπέρ ευχαριστώ!! Για πολοστή φορά βρήκα λύση μέσα απο το φόρουμ,σας ευχαριστώ πραγματικά όλους. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Επιλογή όλων (check box) | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-08-14 19:40 |
| [ Φόρμες ] Check box (αντιγραφή/διαγραφή) | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-01-13 01:32 |
| [ Εκθέσεις ] Check box σε φόρμα | logdio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-11-12 11:02 |
| Ερώτηση για θέμα με check boxes | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-06-10 17:02 |
| [Γενικά] ερωτηματολόγιο: copy/paste check box? | des | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-11-09 09:13 |
Η ώρα είναι 15:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο