Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλή Χρονιά σε όλους! Θα ήθελα την βοήθειά σας για να φτιάξω μια ΒΔ σε Access ώστε να διαχειρίζομαι το ταμείο μου (έσοδα και έξοδα). Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια αντίστοιχη βάση για να πάρω ιδέες για το σχεδιασμό της; Σας ευχαριστώ, Δημήτρης |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Βοήθησε μας, να σε βοηθήσουμε. 1. Θέλεις απλή αντιγραφή χειρόγραφου συστήματος σε Β.Δ. 2. Θέλεις απλή αντιγραφή χειρόγραφου συστήματος με ανάλυση παραστατικών σε Β.Δ. 3. Θέλεις μόνο δημιουργία ενός απλού ταμείου εξ αρχής σε Β.Δ. 4. Θέλεις μόνο δημιουργία ενός απλού ταμείου σε συνδυασμό με παραστατικά σε Β.Δ. 5. Θέλεις ταμείο με Lookup σε Πελάτες, Προμηθευτές και παραστατικά ή χωρίς, δικά τους ,δικά σου, συνδυαστικά ... . . . . . Τι ακριβώς θέλεις ; |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θέλω να φτιάξω ένα απλό ταμείο εξ' αρχής, δεν με ενδιαφέρει να εκτυπώνω παραστατικά, απλώς μετά να έχω κάποια ερωτήματα ώστε να βλέπω τα έξοδα ή τα έσοδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επίσης, με ενδιαφέρει να μπορώ να δω πόσα χρήματα έχω δώσει στον χ προμηθευτή ή πόσα έχω δαπανήσει για ένα συγκεκριμένο προιόν. Να είσαι καλά. Φιλικά, Δημήτρης |
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη, κοίτα το δείγμα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχεδιασμός Βάσης Δεδομένων | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-08-16 10:21 |
Σχεδιασμος Βασης | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-06-16 12:31 |
Σχεδιασμος φορμας | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-04-16 16:28 |
[ Ερωτήματα ] Σχεδιασμός Βάσης | gore | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-05-14 14:52 |
[ Πίνακες ] Σχεδιασμός Πινάκων & Πρωτεύοντος κλειδιού | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-04-11 16:39 |
Η ώρα είναι 01:42.