Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Υπολογισμός σε access διαφορών μεταξύ των τιμών εγγραφών

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-01-13, 20:32
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: κοζανη
Προεπιλογή Υπολογισμός σε access διαφορών μεταξύ των τιμών εγγραφών

Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους, πρώτη φορά μπαίνω στο forum, παίρνω το θάρρος να ρωτήσω το εξής:
Κάθε μέρα σημειώνω σε ένα πεδίο μιας φόρμας Access την τρέχουσα τιμή από τη στάθμη μιας δεξαμενής, πχ Δευτέρα 3 m, Τρίτη 2.8 m, Τετάρτη 2.5 m, κοκ. Πώς μπορώ να έχω μέσω κάποιου ερωτήματος τις διαφορές των τιμών των εγγραφών, (δηλαδή να μου βγάζει τις καταναλώσεις του υλικού αυτόματα, χωρίς να τις σημειώνω κι αυτές),πχ Δευτέρα 0, Τρίτη 0.8 (3-2.8), Τετάρτη 0.3 (2.8-2.5) κοκ; Σε excel είναι πολύ εύκολο, αλλά σε Access δε μπορώ να σκεφτώ πως θα δημιουργήσω το ερώτημα. Ίσως να υπάρχει κάποια έτοιμη συνάρτηση αλλά δε τη γνωρίζω. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Ποσοστό έκπτωσης μεταξύ 2 τιμών mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 21-04-14 13:24
[Excel07] Διαφορά μεταξύ τιμών επί της % ΦΟΥΛΑ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 20-03-12 12:14
[VBA] Σύγκριση τιμών μεταξύ δύο φύλλων jose Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 24-11-11 05:19
NETWORKDAYS - Υπολογισμός διαφοράς μεταξύ δύο ημερομηνιών Tasos Ημερομηνία & ώρα 0 11-10-11 13:34
[Συναρτήσεις] υπολογισμός μεταξύ 2 ημερομηνιών "Φεβρουάριος 30 ημερών" PanosPan Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 22-02-10 19:00

Η ώρα είναι 21:13.