| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας Εχω φτιάξει μια εφαρμογή σε access 2007, εχω το back end se server kai to front end μοιρασμενο σε σταθμους εργασιας . Το Back End το εχω ανοιξει σε αποκλειστικη χρηση και εχω βαλει password Η βασικη οθονη ανοιγει με ενα αδειο record και δουλευει τελεια.. Το πρόβλημα μου ειναι οτι μου βγαζει runtime error 2105, You cant go to the specified record , οταν το εγκαθιστω σε pc με access 2010 . Αν και εχω κανει τη συνδεση και ανανεωση των πινακων . Private Sub Form_Open(Cancel As Integer) DoCmd.GoToRecord , , acNewRec End Sub Αν μπορει καποιος να μου δωσει καποια συμβουλη θα το εκτιμουσα παρα πολυ Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας |
|
| |||
| |||
|
Καλό μεσημέρι στο Forum. Δάφνη, μήπως δουλεύει αυτό. Κώδικας: Private Sub Form_Open(Cancel As Integer) On Error Resume Next DoCmd.GoToRecord , , acNewRec End Sub |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα σας :) Σ' ευχαριστώ παρα πολυ Κωστα για τη βοηθεια τωρα δουλευει σωστα , δεν μου χτυπαει λαθος στην access 2010 . Σ ευχαριστω πολυ και παλι για το χρονο σου :) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μεγιστοποίηση φόρμας με απόκρυψη εκκίνησης της access 2010 | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-07-15 19:46 |
| [ Ασφάλεια] Access Runtime (Ασφάλεια Τοποθεσίας) | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-09-12 17:03 |
| [VBA] Excel 2010 Error 91 | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-11 06:05 |
| προβλημα απο access σε runtime | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-11 21:47 |
| Διαδικασία απο access σε runtime | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-03-09 09:20 |
Η ώρα είναι 08:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο