| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σέ όλη την παρέα Μια βοήθεια γιατί κάπου έχω κολλήσει. Έχω μια φόρμα και σε κάποια σημεία που εμφανίζονται με κόκκινα οι λέξεις πχ (Υπόδειγμα 1α) βάζω κουμπί εντολής να ακολουθήσει την διαδρομη να βρεί το φάκελο ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ-ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΝΑΡΞΗ ΕΤΟΥΣ-Ενέργειες και μέσα στίς ενέργειες είναι το έγγραφο σε word(Υπόδειγμα 1α)' Θέλω να εμφανίζει το έγγραφο (Υπόδειγμα 1α) Το φάκελο ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ SETUP όπου και εγκαθίσταται στο σκληρό δίσκο c'. Έχω γράψει το κώδικα αλλά πιθανόν κάτι δεν κάνω σωστά.Παλαιότερα το είχα κάνει αλλά δεν το θυμάμαι. Ανεβάζω κάποιο δείγμα από την βάση Φιλικά/Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αναζήτηση σε πίνακα και εμφάνιση σε φόρμα | leeperik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-16 11:45 |
| Μη εμφάνιση τιμών με κριτήριο σε φόρμα | George Nestor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-05-15 12:20 |
| Εμφάνιση εγράφου word από κουμπί εντολής φόρμας | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-11-12 23:50 |
| Εξαγωγή στοιχείων από φόρμα σε Word | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 24-03-12 18:47 |
| Εμφάνιση φωτογραφιών σε φόρμα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-09-09 17:23 |
Η ώρα είναι 18:26.

Θεματικός Τρόπος