Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Συγχώνευση Αλληλογραφίας από Access σε Word (Office 2007)

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-07-12, 13:40
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Συγχώνευση Αλληλογραφίας από Access σε Word (Office 2007)

Καλησπέρα!!
Έχω μία βάση και θέλω να συγχωνεύσω κάποιους πίνακες στο Word.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ για συγχώνευση ενός μόνο πίνακα έχω δημιουργήσει τη συγχώνευση, χρειάζεται να συγχωνεύσω και άλλον πίνακα (εξαρτημένος από τον αρχικό εν είδη δευτερεύουσας φόρμας). Αυτό γίνεται διότι είχα πολλά πεδία στον αρχικό πίνακα και σε μία δοκιμαστική καταχώρηση προσπάθησα να συμπληρώσω όλα τα πεδία αλλά δεν τα κατάφερα διότι μου έβγαλε η Access μήνυμα ότι η εγγραφή είναι πολύ μεγάλη.
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να συγχωνεύσω δύο ή περισσότερους πίνακες Access σε ένα αρχείο Word;
Σημείωση: όλα τα πεδία που έχω στους πίνακες είναι υποχρεωτικά για τη δουλειά που το θέλω και δεν μπορώ να "μικρύνω" τον πίνακα....
Ευχαριστώ!!!
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συγχώνευση αλληλογραφίας με word avgenokostas Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 14-02-14 17:23
[Excel07] Συγχώνευση αλληλογραφίας σε word με πολλές εγγραφές από excel ELENI BEKA Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 05-06-13 15:05
[ Active X Controls ] Απο Office 2003-2007 σε Office 2010 xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 02-02-12 13:34
[Γενικά] Mail Merge - Συγχωνευση αλληλογραφίας σε Word Ms-Office-Development Team Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 01-02-10 07:46

Η ώρα είναι 08:11.