| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου και Τάσο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την βοήθειά σου. Έκανα αυτό που μου πρότεινες [/QUOTE]Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Απλά θα χρησιμοποιήσεις το κριτήριο <> 0 ή αν θέλεις το κριτήριο [B]<> "0". Τάσος[/QUOTE] Όταν ανοίγω το ερώτημα Statistika_Ekkremi και βάζω ημερομηνίες ΑΠΟ 1-9-2011 ΕΩΣ 31-12-2012 δουλεύει, αλλά όταν ανοίγω την έκθεση που έφτιαξα σε σχέση με το ερώτημα Statistika_Ekkremi και βάζω ημερομηνίες ΑΠΟ 1-9-2011 ΕΩΣ 31-12-2012 μου βγάζει ΜΟΝΟ έναν Διακστή. Τι κάνω λάθος;;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πιστεύω μετά την απάντησή σας να μην σας ενοχλήσω πάλι για το ίδιο θέμα. ![]() ΥΣ: Θέλω αν φαίνονται ΜΟΝΟ οι δικαστές που έχουν χρεωθεί κάποια υπόθεση σε κάποια δικάσιμο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 11-03-12 στις 14:54. Αιτία: Συμπλήρωση |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Έχω δοκιμάσει στα κριτήρια όλα τα παρακάτω : Is Not Null Not "" "" Is Null αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Φίλε Χρήστο, κανονικά το ερώτημα Statistika_Ekkremi με βάση τα δεδομένα δεν έπρεπε να σου βγάζει καμμία εγγραφή αφού τα κριτήρια τα συνδέεις με "AND". Αφού με κριτήριο <>"0" σου βγάζει εγγραφές άρα δεν δουλέυει το φίλτρο <>"0". Όμως κατά παράξενο τρόπο εμένα μου δουλέυει το >"0". Δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με συνδέσεις πινάκων από Excel. Για δοκίμασε με >"0" ή >0 και συνδέεις τα κριτήρια με "OR" δηλαδή άλαξε το ερώτημα Statistika_Ekkremi σε Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Παρόλο την βοήθεια των φίλων του φόρουμ και του Τάσου, είχα αρχίσει να και μόλις έλαβα σήμερα το μήνυμά σου Δημήτρη ![]() Είναι αυτό που ζητούσα ![]() Σε ευχαριστώ πολύ, όπως και όλους που με βοήθησαν μέχρι τώρα. Όπως έχω πει πολλές φορές ο χρόνος σας δεν πάει χαμένος βοηθώντας τους άλλους. Μερικές φορές γίνονται πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 16:14.

και μόλις έλαβα σήμερα το μήνυμά σου Δημήτρη 

Υβριδικός τρόπος