Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Πρόβλημα με datepicker

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 24-02-12, 19:13
Όνομα: Σάκης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Πρόβλημα με datepicker

Γεια σας παιδιά!!!
Σε μία φόρμα έχω τα πεδία date και day. Στο afterupdate του πεδίου date έχω προσθέσει κώδικα, ώστε στο day να εμφανίζεται το όνομα της ημέρας. Δηλαδή αν στο date πληκτρολογήσω 24/02/2012, στο day εμφανίζεται αυτόματα η λέξη ¨Παρασκευή".
Ο φίλος Τάσος μας βοήθησε, ώστε να μπορούμε να εισάγουμε ημερομηνίες κάνοντας κλικ σε ένα βοηθητικό ημερολόγιο εδώ http://www.ms-office.gr/forum/access...-se-forma.html
Το πρόβλημα είναι ότι, αν συμπληρώσω το date με το βοηθητικό ημερολόγιο, τότε ο κώδικας στο afterupdate του πεδίου δε λειτουργεί.
Τη λύση τη βρήκα βάζοντας τον κώδικα στο onclick του day.
Θα ήθελα λοιπόν, αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό κι αν υπάρχει καλύτερη λύση από αυτήν που βρήκα εγώ. Δε μου αρέσει που ο χρήστης θα πρέπει να κάνει κλικ στο πεδίο day για να συμπληρωθεί η ημέρα.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Πρόσθετα ] DatePicker gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 15-02-14 15:52
[ Πρόσθετα ] Φόρμα εισαγωγής με datepicker Λάμπρος Τ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 14-01-14 09:21
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 02-12-13 13:14

Η ώρα είναι 08:49.