| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ανεβάζω τη φόρμα σου με κάποιες διορθώσεις. Νομίζω οτι δεν θα σου κάνει πρόβλημα. Φιλικά Νάσος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Ανθή Η ιδέα του Γιώργου διορθωμένη Private Sub frastatus_Click() Me.commsampcond.Enabled = Me.frastatus Me.Form.Refresh End Sub |
|
| |||
| |||
|
Ανθή, Καλησπέρα Ο κώδικας που πρότεινα βασίζονταν σε τιμές 1 και 2 στο πλαίσιο επιλογών. Επειδή όμως οι τιμές είναι -1 και 0 λογικό είναι να μη λειτουργεί. Πέρα από τη λύση που έδωσε ο Νάσος, η ΒΔ που επισυνάπτω, περιέχει: 1. Τη φόρμα «tblsampledetails» στην οποία το ζητούμενο υλοποιείται με κώδικα. 2. Τη φόρμα «tblsampledetails2» στην οποία το ζητούμενο υλοποιείται με μορφοποίηση υπό συνθήκη. Η λύση αυτή είναι η πιο απλή. Πιστεύω ότι κάποια από τις 3 προτάσεις θα σε καλύπτει. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους! Όλα δουλεύουν και με καλύπτουν και σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη βοήθεια σας!!!! (Να σας πώ όμως και ένα μυστικό . Με χαροποίησε ιδιαίτερα που δεν μου κάνατε παρατηρήσεις για την δομή η την ονοματολογία της βάσης μου οπότε ως φύση αισιόδοξος άνθρωπος θα πιστέψω οτι κάτι έκανα σωστά.)Και πάλι ευχαριστώ !!!!φιλικά Ανθή |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Επιλογή απο Πίνακα | steliosF | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-05-15 11:57 |
| [ Ερωτήματα ] Επιλογή εμφάνισης τμήματος πεδίου | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-13 12:17 |
| [Μορφοποίηση] Λίστες με επιλογή | starcctv | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-03-13 00:19 |
| Πρόβλημα με επιλογή ναι/όχι | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-02-12 21:30 |
| [ Φόρμες ] Επιλογή αναφοράς ανάλογα τιμής πεδίου | serviceman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 23-05-10 00:07 |
Η ώρα είναι 21:45.

. Με χαροποίησε ιδιαίτερα που δεν μου κάνατε παρατηρήσεις για την δομή η την ονοματολογία της βάσης μου οπότε ως φύση αισιόδοξος άνθρωπος θα πιστέψω οτι κάτι έκανα σωστά.)
!!!!
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο