Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα παιδιά και καλώς ήρθα στην παρέα σας. Εγώ θα ήθελα απλά να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται το εξής: σε μια φόρμα, καθώς πληκτρολογώ ένα όνομα πχ πελάτη μου που αναζητώ, να εμφανίζει αυτόματα όσους βρίσκει που ξεκινούν με τα ίδια γράμματα, όπως στο google. Πχ έχω τον Παπά και τον Παπαδιά και τον Παμπούκη. Όταν πληκτρολογώ Πα, να μου τους εμφανίζει και τους δύο. Στο "Παπα" να μου εμφανίζει τους δυο πρώτους και φυσικά με μια κίνηση (με τα βελάκια) να επιλέγω αυτόν που θέλω. Θα ήθελα να μου πεις κάποιος αν γίνεται αυτό και πόσο δύσκολο είναι. Μόνο αυτό! Ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Γίνεται σχετικά εύκολα με Σύνθετο πλαίσο. βάλε ένα σύνθετο πλαίσιο στην φόρμα σου. Στον οδηγό που θα εμφανιστεί στο πρώτο παραθυρό άσε επιλεγμένο το εξ ορισμού «οι τιμές για το σύνθετο πλαίσιο...». Στο δεύτερο επέλεξε τον πίνακα στον οποίο είναι οι εγγραφές σου. Στο τρίτο επέλεξε το πεδίο που περιέχει το επώνυμο. Τ'εταρτο επιλέγεις τι θέλεις να εμφανίζεται. Πέμπτο, επιλέγεις που θέλεις να αποθηκεύεται. Τώρα , αν γράψεις τα γράμματα που θέλεις και πατήσεις το βελάκι κάτω, θα σου εμφανίζει όσους αρχίζουν π.χ. από "Π" |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Μήνυμα από λάθος πληκτρολόγηση | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-13 17:54 |
Πληκτρολόγηση σε πεδία | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-12 18:45 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή ονόματος | skionitis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-12 22:30 |
[ Active X Controls ] Πληκτρολόγηση σε συνθετο πλαίσιο | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-12 15:25 |
[VBA] Εμφάνιση σταθερού κειμένου κατά την εκτέλεση κώδικα | ΘΟΔΩΡΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-02-12 23:50 |
Η ώρα είναι 05:26.