| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χαιρετώ την μικρή παρέα σας. Αυτό το μήνυμα έχω δει στην οθόνη μου όχι λίγες φορές! Πάντα η αιτία ήταν : Το [txtFilter] -στην παρούσα περίπτωση -δεν είναι ορατό ή δεν είναι ενεργό, για κάποιο λόγο που ο Στέλιος σε κάποια φάση της σχεδίασης ζήτησε. Δεν βάζω και το χέρι μου στο Ευαγγέλιο... Φιλικά Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους... Νικο κ γω υποψιαστηκα αυτο το οποιο λες, το κοιταξα με 100 διαφορετικους τροπους... ΤΖΙΦΟΣ Anyway, θα το παλεψω και πιστευω πως στο τελος θα βρω την ακρη 1000 ευχαριστω σε ολους σας !!! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Στο προηγούμενο μήνυμά μου δεν είχα δει την προσθήκη του Στέλιου σχετικά με το εμφανιζόμενο μήνυμα λάθους. Νίκο, συμφωνώ μαζί σου. Στην πρώτη υλοποίηση το [txtFilter] ήταν ορατό και ενεργό, αλλά δε φαίνεται γιατί καλύπτεται από το σύνθετο πλαίσιο. Στη δεύτερη υλοποίηση είναι πάλι ορατό και ενεργό αλλά έχει μηδενικές διαστάσεις. Στέλιο αν δε βλέπεις το [txtFilter], στη σχεδίαση, μετακίνησε το σύνθετο πτυσσόμενο πλαίσιο και θα φανεί από κάτω. Φιλικά/Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-18 20:19 |
| [Excel07] Αυτόματη συμπλήρωση λίστας. | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-11-16 19:43 |
| [ Φόρμες ] Αλλαγή Περιεχομένων ενός Πλαισίου Λίστας με Ομάδα Επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-11-11 15:38 |
| Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | area51 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-07-10 13:37 |
| Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 08-03-10 10:52 |
Η ώρα είναι 15:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο