| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε ολη την παρεα Εχω μια ερωτηση σε μια φορμα βαζω ενα συνθετο πλαισιο απο το οποιο περνη εγγραφες απο ενα ερωτημα Στην εκτελεση της φορμας στο πεδιο του συνθετου πλαισιου δεν μου βγαζει το επιθυμητο αποτελεσμα αλλα την εκφραση #ΟΝΟΜΑ; Που εχω κανει λαθος? Ευχαριστω Χρηστος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χωρίς να ανεβάσεις βρε Χρήστο παράδειγμα πως να σου απαντήσουμε που κάνεις λάθος.... |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα Συγνωμη για την παραληψη να επισυναψω μια βαση Λοιπον επισυναπτω ενα παραδειγμα για να δειτε τι εννοω Που λοιπον γινεται το λαθος ?Και βγαζει το μηνυμα #Ονομα; Φιλικα Χρηστος |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο το λάθος είναι στην προέλευση στοιχείου ελέγχου. Σε προβολή σχεδίασης διπλό κλικ στο πεδίο και στην καρτέλα δεδομένα επιλέγεις την ημερομηνία πρόσληψης. Φιλικά Τζίμης. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και χρονια πολλά Μολονότι είμαι ο τελευταίος που θα δώσω συμβουλή (αρχάριος) νομίζω ότι η forma δέχεται μονο πεδία από τον πινακα Γενικά στοιχεία ενώ κατά την γνώμη μου έπρεπε να δέχεται από το ερώτημα ηλικία άλλαξε στις ιδιότητες της Φορμας ) (προβολή σχεδίαση ιδιότητες - Δεδομένα - Προέλευση εγγραφών - Ηλικία) |
|
| |||
| |||
|
Φιλε Κωστα για σου και χρονια πολλα Ακολουθησα την συμβουλη σου αλλα τωρα μου βγαζει #σφαλμα κατι δεν μπορω να κανω καλα Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου |
|
| |||
| |||
|
Σου στέλνω διορθωμένη τη βάση σου
|
|
| |||
| |||
|
Την καλησπέρα μου σε όλους, δεύτερη φορά που ζητάω τη βοήθειά σας. Φτιάχνω μια φόρμα υπολογισμού μισθών για προσωπική χρήση. Έχω φτιάξει τους πίνακές μου και τις φόρμες που θέλω, αλλά στη δευτερεύουσα φόρμα υπολογισμού των επιδομάτων και κρατήσεων, όταν πέρασα τη συνάρτηση που θα μου υπολόγιζε το ποσό του επιδόματος τέκνων, μου δίνει την τιμή "#Όνομα;" και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μάλιστα αυτό συμβαίνει όταν ανοίγω τη δευτερεύουσα φόρμα μαζί με την κυρίως φόρμα που περιέχει προσωπικά στοιχεία, όταν όμως ανοίξω τη δευτερεύουσα φόρμα μόνη της, η συνάρτηση δουλεύει κανονικά. Και επειδή συναρτήσεις θα περάσω και στα υπόλοιπα πλαίσια ελέγχου, θα εκτιμούσα πολύ όποιον θα με βοηθούσε να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος. Επισυνάπτω το κομμάτι της db με τον πίνακα τέκνων και τη δευτερεύουσα φόρμα υπολογισμού. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Κώστα, Στο αρχείο που ανέβασες λείπουν και ο βασικός πίνακας και η βασική φόρμα! Φιλικά Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο την καλημέρα μου και σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Έχεις δίκιο, ήταν ελλειπές το αρχείο που ανέβασα. Ανεβάζω zipαρισμένο το σωστό, πιστεύω, αρχείο, ελπίζοντας στη βοήθειά σου. Και πάλι σ' ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μήνυμα λάθους: sub or function not defined | gantzinis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 27-08-11 18:05 |
| Μήνυμα Λάθους. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-11 20:01 |
Η ώρα είναι 09:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο