| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Γιώργο, Κάθε μου σχέση βασίζεται σε πρωτεύων κλειδί αλλιώς δεν θα μου επέτρεπε την ακεραιότητα των αναφορών. Ο λόγος που χρησιμοποιώ 2 κλειδιά σε αρκετούς πίνακες είναι γιατί αφενός μου το επιτρέπει και αφ΄εταίρου γιατί τα πεδία που συνδέεις θα πρέπει να έχουν ίδια μορφή. Έτσι ή θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα επιπλέον πεδίο με τη μορφή αριθμού (για να ταιριάζει με την αυτόματη αρίθμηση) ή να μην χρησιμοποιώ καθόλου αυτόματη αρίθμηση. Εσύ τι κάνεις στη θέση μου??? Την καλημέρα μου, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα επιλογής απο σύνθετο πλαίσιο | andreasp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-05-15 12:11 |
| [ Ερωτήματα ] Σύνθετο ερώτημα | spgian | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-04-13 17:40 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο Πλαίσιο | nodirem | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-12 09:33 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο που βασίζεται σε παραμετρικό ερώτημα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-02-12 17:58 |
Η ώρα είναι 13:02.

Θεματικός Τρόπος