| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας για το συγκεκριμένο θέμα: Προσπαθώ να φτιάξω μια βάση δεδομένων και θέλω σε ένα πεδίο να μου φέρνει μόνο συγκεκριμένα δεδομένα. Δηλαδή, θέλω όταν βάζω στο Πεδίο "Διεύθυνση" τη Διεύθυνση ΔΑ να μου βγάζει το πεδίο "Υποδιεύθυνση" μόνο τις Υποδιευθύνσεις της δηλ. μόνο τις Υποδιεύθυνσεις "Α" και "Β" και όχι όλες τις Υποδιευθύνσεις που υπάρχουν. Ξέρει κανείς πώς γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| [ Φόρμες ] Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-04-13 06:32 |
| [ Πίνακες ] Εξάρτηση λίστας σε ενα πεδίο απο δεδομένα προθυστερου πεδίου. | agantos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-02-12 08:22 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη εγγραφή πεδίου από άλλο πεδίο | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-02-10 07:13 |
| Εισαγωγή Τιμής απο Ένα πεδίο σε Άλλο | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-09 13:57 |
Η ώρα είναι 22:04.

Θεματικός Τρόπος