| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Η φόρμα που βάση που έχω ανεβάσει δεν ξέρω αν θα μπορούσε να βοηθήσει με το ότι θέλω να φτιάξω πιο κάτω. προσπάθησα με τον καλύτερο τρόπο να δώσω το ερώτημα μου,λοιπόν..... έχουμε δυο φόρμες 1) ΠΙΝΑΚΑΣ1 και 2) ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ στην φόρμα "ορισμός τιμής" έχω 2 πεδία τα οποια έχω ονομάσει τον ορισμό που θέλω,και το όριο τιμής επίσης. Τώρα πηγαίνοντας στην φόρμα "πινακας1" με το που καταχωρώ στα πεδία "κωδικός" ,"προϊόν","τιμή" όταν περνάω το όριο τιμής που έχω ορίσει θα ήθελα να μου βγάζει στο πεδίο "πεδίο αποτέλεσμα--->" τον ορισμό που είχα δόση στην φόρμα "2)ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ" Ίσως δίνω το παράδειγμα με λάθος τρόπο στο να με βοηθήσετε,πιστεύω πως πρέπει να έχει να κάνει με την εντολή iff <--- (συνθήκες) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Ορισμός αριθμητικού πεδίου σε Access | ΕλένηΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-07-15 12:14 |
| [Γενικά] Ορισμός σειράς Tab | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 21-05-12 09:46 |
| Ορισμός Προεπιλεγμένης Τιμής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-02-12 19:36 |
Η ώρα είναι 11:44.

Θεματικός Τρόπος