| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητοί φίλοι γειά σας. Έχω τα εξής προβλήματα σε μία έκθεση (επισυνάπτω συνημμένο). 1ο θέλω να βγαίνει η ίδια ημερομηνία ως σύνολο ( π.χ η ημ/νία 5/5/11 βγαίνει (5) φορές). 2ο Θέλω στο υποσέλιδο να αθροίζονται όλα τα ποσά. (Αναβλ, Αθωωτ, Καταδ., ΑΕΚ κλπ) Κοίταξα το ίδιο θέμα που είχε η mdragan στις 9-4-11, αλλά δεν ξέρω ποιό στάδιο να ακολουθήσω, γιατί έκανα αυτό που πρότεινε ο kapetag στην απάντηση #9 αλλά δεν κατάφερα τίποτα, μήπως επειδή έχω βάλει στο ερώτημα (απ' όπου παίρνει τα στοιχεία η έκθεση) ¨"πλήθος";;;. Πάντως αν κάποια ερώτηση με καλύπτει από το ανωτέρω θέμα πείτε μου να την εφαρμόσω. Σας ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] ΣΥΝΟΛΑ | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 12-03-16 15:17 |
| [Excel07] Κεφαλίδα & υποσέλιδο | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 20-08-14 11:56 |
| [Γενικά] Κεφαλίδα - υποσέλιδο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-10-12 07:44 |
| [ Εκθέσεις ] Σύνολα στο Υποσέλιδο Σελίδας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 09-04-11 13:34 |
Η ώρα είναι 19:56.

Θεματικός Τρόπος