![]() |
Σύνολα στο υποσέλιδο 1 Συνημμένο(α) Αγαπητοί φίλοι γειά σας. Έχω τα εξής προβλήματα σε μία έκθεση (επισυνάπτω συνημμένο). 1ο θέλω να βγαίνει η ίδια ημερομηνία ως σύνολο ( π.χ η ημ/νία 5/5/11 βγαίνει (5) φορές). 2ο Θέλω στο υποσέλιδο να αθροίζονται όλα τα ποσά. (Αναβλ, Αθωωτ, Καταδ., ΑΕΚ κλπ) Κοίταξα το ίδιο θέμα που είχε η mdragan στις 9-4-11, αλλά δεν ξέρω ποιό στάδιο να ακολουθήσω, γιατί έκανα αυτό που πρότεινε ο kapetag στην απάντηση #9 αλλά δεν κατάφερα τίποτα, μήπως επειδή έχω βάλει στο ερώτημα (απ' όπου παίρνει τα στοιχεία η έκθεση) ¨"πλήθος";;;. Πάντως αν κάποια ερώτηση με καλύπτει από το ανωτέρω θέμα πείτε μου να την εφαρμόσω. Σας ευχαριστώ |
Συνονόματε καλησπέρα, Πολύ σωστά μιλάς για "πλήθος" , μόνο που το είχες σε ένα πεδίο στο Α/Α. Λοιπόν "πλήθος" θέλουμε για όλα τα records, το οποίο το παίρνουμε με την συνάρτηση DCount. Δες το συνημμένο και πες μας αν σε εξυπηρετεί. |
Φίλοι του forum & Χρήστο :bye2: Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ. Όχι μόνο μου έλυσες το πρόβλημα αλλά μου έδωσες πολλά παραπάνω, όπως στην κεφαλίδα που φαίνεται το χρονικό διάστημα κλπ. Έχω μία ερώτηση :023:. Απ' όσα ξέρω μόλις δημιουργώ μια έκθεση ξέρω ότι έχει ως μέρη (Κεφαλίδα Έκθεσης, Κεφαλίδα Σελίδας, Λεπτομέρειες & Υποσέλιδο Σελίδας). Πως γίνεται να έχω την Κεφαλίδα Ημ/νίας & Υποσέλιδο Έκθεσης που έχει η δική σου έκθεση και που, μας χρειάζονται αυτές;;;;;. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά. |
Φίλε Χρήστο καλησπέρα Δεν είμαι μάγος και δεν κάνω μαγικά Παράθεση:
Τώρα η Κεφαλίδα Ημ/νίας είναι ένα επίπεδο ομαδοποίησης για την Ημ/νία και το προσθέτει είτε ο οδηγός εκθέσεων όταν επιλέξεις κάποιο πεδίο που θες ομαδοποίηση, είτε το προσθέτεις από μόνος επιλέγοντας από το ribbon το κουμπί "Ομαδοποίηση & ταξινόμηση" δες εικόνα Συνημμένο Αρχείο 2055 Ελπίζω να βοήθησα.http://www.ms-office.gr/forum/data:i...AASUVORK5CYII= |
Φίλοι του forum Καλημέρα σας, μάλλον Χαίρεται. Φίλε Χρήστος σε ευχαριστώ για την απάντησή σου ήταν πολύ λεπτομερής. Αν κολλήσω κάπου, θα επανέλθω. Λοιπόν ήθελα να φτιάξω σε κάποιο άλλο έγγραφο το ερώτημα που μου έφτιαξες, το έφτιαξα αλλά όταν του ζητάω το χρονικό διάστημα έρχονται τα νούμερα αργά (σαν τα γράμματα στο matrix), δηλ. σαν καταρράκτης πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Που οφείλετε αυτό;;;; 2ο πρόβλημα όταν πάω να φτιάξω έκθεση από το ανωτέρω ερώτημα μου βγάζει το συνημμένο. Τι πρέπει να κάνω;;;. Σας ευχαριστώ. |
1 Συνημμένο(α) Συγνώμη δεν σας έβαλα το συνημμένο γιατί έκαναν προσθήκη στο κείμενο και δεν μπορούσα να το βάλω |
Φίλοι γειά σας. Οκ τα έλυσα τα προβλήματα. Χρήστο σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Ελπίζω σε συνέχιση της βοήθειά σου όπως και την βοήθεια των άλλων φίλων του forum :handshake: |
1 Συνημμένο(α) Χρήστο, γεια σου! Δεν ξέρω με ποιο τρόπο έλυσες τα προβλήματά σου. 1. Στο αρχείο που επισυνάπτω, άλλαξα τους τύπους στο ερώτημα στο οποίο βασίζεται η έκθεση (αντικατέστησα τις συναρτήσεις Dsum) με αποτέλεσμα η έκθεση να φορτώνεται πολύ ταχύτερα. 2. Πρόσθεσα το συγκεντρωτικό πίνακα «frmPivot». Κάνοντας διπλό κλικ ανοίγει και σου επιτρέπει να διαλέξεις έτος και μήνες και να δεις τα στατιστικά στοιχεία τους. 3. Υπήρχε μια λάθος ημερομηνία (3/6/2111), που με παίδεψε, επειδή δε συμφωνούσαν τα αποτελέσματα του συγκεντρωτικού πίνακα με αυτά της έκθεσης. Τη διόρθωσα. Ελπίζω τα παραπάνω να σου φανούν χρήσιμα και να αποτελέσουν αφορμή για διάβασμα. Καλό βράδυ Γιώργος |
Γειά σας φίλοι μου. Το έλυσα πολύ τυπικά με επικόλληση του ερωτήματος και απλά άλλαξα όνομα στην έκθεση για να μπορούν να την ανοίγουν οι συνάδελφοι. Αλλά αυτά που έφτιαξες εσύ είναι το κάτι άλλο (για μας που δεν ξέρουμε πολλά μας φαίνονται.............). Είναι πολύ καλά και θα τα εφαρμόσω. Σε ευχαριστώ πολύ, όπως και όλους τους φίλους που χάνουν τον χρόνο τους για να μας βοηθάνε!!!!!!!!!!!!! |
| Η ώρα είναι 18:25. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.