Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε ολους Θα ήθελα τη βοηθεια σας . Εχω μια βάση σε access 2007 που περιέχει πίνακες και ερωτήματα θα ήθελα οταν ανοίγω το ερώτημα και πληκτρολογω το πρώτο γράμα να μου δίνει τα ονόματα που ξεκινούν απο τα γράμα ή γραματα που πληκτρολογω και να επιλεγω ποιο θέλω . |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο καλησπέρα, Δώσε στα κριτήρια του πεδίου Όνομα το Like [Δώσε τα αρχικά γράμματα και *] ανάμεσα στις αγκύλες βρίσκεται η επεξήγηση του ερωτήματος σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις κατά την εκτέλεση του ερωτήματος είναι να δίνεις όσα γράμματα θέλεις από το Όνομα προσθέτοντας μετά το * Φιλικά, Μάρω |
| |||
| |||
![]()
Μάρω καλησπέρα ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στο πρόβλημα μου. δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό που είπες πάντως αν θέλεις μπορώ να σου στείλω την βάση να μου το δήξεις και πάλι ευχαριστώ και θα το ψάξω αυτό που λες |
| |||
| |||
![]()
Νομίζω αυτό που πρότεινε η Μάρω είναι απλό και λειτουργικό Μια διόρθωση μόνο Like [Δώσε τα αρχικά γράμματα] & "*" Αυτή νομίζω είναι η σωστή σύνταξη Αν δεν σου κάνει αυτή η απλή λύση ανέβασε την βάση να δούμε |
| |||
| |||
![]()
OK αυτη ειναι η βαση αυτο που ζηταω θελω να γινετε στη βαση παραγωγως αναλυτικα
|
| |||
| |||
![]()
λαθος αυτο που ζηταω θελω να γινει στο query 1 ή 2 ή 3 δεν υπαρχει προβλημα μετα θα το δω και θα τα φτιαξω εγω |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο ... λίγες παρατηρήσεις. ![]() 1. Η βάση σου είναι επιεικώς απαράδεκτη. (Αρκετοί πίνακες με τα ίδια δεδομένα!) 2. Σύνδεση πινάκων επίσης απαράδεκτη. (Δεν βασίζεις την σύνδεση πινάκων σε επίθετα. Αν έχεις τον Μπαλατσούκα Δημήτρη και τον Μπαλατσούκα τον Στέφανο (κουμπάρος μου!), πώς θα γίνει η διάκριση;) Με τον Τάσο διαμορφώσαμε μια κατάσταση απλή και λειτουργική. Δες την με προσοχή και μη εμφανίσεις ξανά την ίδια εικόνα. Φρόντισε τα δεδομένα σου να τα γράφεις ΜΙΑ φορά! 3. Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι τώρα ξεκινάς την σχέση σου με την Access, πριν κάνεις κάτι, κάνε μια ερώτηση! Είναι βέβαιο οτι θα βοηθηθείς. Μια βάση μπερδεμένη είναι πονοκέφαλος για όποιο θελήσει να σε βοηθήσει. Φιλικά Νίκος Δ Υστερολόγιο: Αν δεν συμπληρώσεις κριτήρια, τότε το Query θα εμφανίσει όλα τα περιεχόμενα. Κάνε δοκιμές!... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 16-08-11 στις 22:35. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Παράμετρος σε ερώτημα | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-08-11 16:51 |
Η ώρα είναι 10:40.