| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Λοιπόν σε συνέχεια της εφαρμογής που φτιάχνω για το κατάστημα μου… Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν! Όταν κάνω έκθεση το ερώτημα (ταμιo_ερ) και ομαδοποίηση κατά ημερομηνία Μου βγάζει σφάλμα « Δεν επιτρέπεται ο Όρος GROYP BY με πολλαπλά επίπεδα σε δευτερεύων ερώτημα» τι παθαίνει τώρα? Και κάνει και ζεστη? Και μου σπαν τα νεύρα??!! SOS Υποψιν (στο ερωτημα ταμειο_ερ) εχω ενα πεδιο ΤρέχονΆθροισμα: (Select Sum(nz([ζήτα_ημερας],0)-nz([έξοδα],0)-nz([λάθη],0)-nz([κατάθεση],0)) From ταμειο as T WHERE T.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ <=ταμειο.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ).... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzvangel : 18-07-11 στις 10:28. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Προβλημα με εκθεση που χανει ρυθμισεις | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-06-14 21:59 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-01-14 21:14 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-01-14 12:37 |
| Πρόβλημα σε έκθεση | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-10-12 00:03 |
| Προβλημα με ομαδοποιηση (group by) | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-07-10 07:42 |
Η ώρα είναι 17:13.

Θεματικός Τρόπος