| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας για το εξής θέμα έχω δημιουργήσει μια καρτέλα ανάλωσης υλικών και προσπαθώ να κάνω μία καρτέλα χρεωπίστωσης όπου το υπόλοιπο μετά την αρχική αφαίρεση να υπολογίζεται ως επόμενο ποσό για τη νέα αφαίρεση (ανάλωση) ή πρόσθεση ( αγορά υλικών) θα σας είμαι ευγνώμων για κάθε βοήθεια |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Αγαπητέ Τάσο, δημιούργησε μια σχεσιακή βάση δεδομένων δομής "Αποθήκη". Στη σχεδίασή σου φρόντισε να έχεις δυνατότητα προσθήκης υλικών (προμήθεια) και πώλησης (ανάλωση). Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε την Access ως διαχειριστή πλέον αυτής της βάσης. Τα δύο επίπεδα (σχεδίαση βάσης - διαχείριση) έχουν αρκετές απαιτήσεις και αρκετές λεπτομέρειες. Όταν λοιπόν, συναντήσεις δυσκολία στην πραγματοποίηση του επόμενου βήματος, θα ξέρεις ότι εμείς όλοι θα είμαστε εκεί. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Νίκο καλημέρα αυτή τη βάση που μου προτείνεις την έχω δημιουργήσει δηλαδή σ αυτήν εμφανίζονται οι προμήθειες ( αγορές) και οι αναλώσεις (πωλήσεις) έχω πρόβλημα όμως με την προσθαφαίρεση από το υπόλοιπο, για το συγκεκριμένο επιχείρησα και δημιούργησα και μια στήλη με μερικό άθροισμα αλλά και πάλι δεν δούλεψε. πάνω σ αυτό αν έχεις κάτι να μου προτείνεις ευχαριστώ και πάλι Τάσος |
|
| |||
| |||
|
Τάσο καλημέρα, για την διευκόλυνση όλων ανέβασε ένα συνημμένο για να κατανοήσουμε το πρόβλημα σου και να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Φιλικά, Μάρω |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Ονομασία καρτέλας σε φύλλο Excel απευθείας από επιλεγμένο κελί...; | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-07-17 16:21 |
| [VBA] Εμφάνιση καρτέλας από λίστα | vasso7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-02-15 14:44 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση καρτέλας | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-12-13 10:03 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
Η ώρα είναι 07:31.

Υβριδικός τρόπος