| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά γειά σας. Δεν ξέρω πως να σας δώσω να το καταλάβετε..... ![]() Δημιουργώ ένα αρχείο Access στο σπίτι μου και όταν το φέρνω στην υπηρεσία μου δεν δουλεύει. (το έχω αποθηκεύσει σε 2003). Στο σπίτι έχω 2007 ενώ στην δουλειά έχω 2003 γι' αυτό το αποθηκεύω σε 2003. Όταν το πάω πάλι στο σπίτι μου (σε φλασάκι) πάλι δουλεύει. Ένας συνάδελφος που το είδες μου είπε ότι έχει πρόβλημα η δ/νση, δηλαδή κρατάει την Δ/νση του σπιτιού μου και δεν ανοίγει στην δουλειά. Πιστεύω ότι σας έδωσα να καταλάβετε το πρόβλημά μου. Σας ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 24-06-11 στις 10:27. |
|
| ||||
| ||||
|
Χρηστο, Αυτο που φανταζομαι ειναι οτι κατα λαθος εχεις κανει αποθηκευση του αρχειου στο φλασακι σαν Shortcut. Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά γειά σας και πάλι. editolis σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες Ο φίλος, μου απάντησε αλλά επειδή δεν κατάλαβα μπορεί ο ίδιος ή κάποιος άλλος να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω.......Σας ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Θα κανεις αντιγραφη το αρχειο σου (με δεξι κλικ) και επικολληση στο φλασακι σου (παλι με δεξι κλικ).
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλημέρα και γειά σας. Φίλε editolis δεν σου απάντησα αμέσως γιατί δεν ήμουν στην εργασία μου. Έκανα ότι μου είπες με την εξής σειρά. Επιλογή της "Αντιγραφής" με το δεξί κλικ και 'Επικόλληση" με το δεξί κλικ σε ένα άλλον φάκελο "Η" στην επιφάνεια εργασίας του Η/Υ. Όταν το άνοιξα πάλι δεν δούλευε τι άλλο να κάνω δεν ξέρω. Αυτή την εργασία την έχω κάνει 3 φορές και πάω να τρελαθώ. Σας στέλνω συνημμένο
|
|
| |||
| |||
|
Παιδιά γειά σας. Βλέπω όλοι ήμαστε στις παραλίες. Για το πρόβλημά μου που μου απάντησε ο φίλος editolis ξέχασα να πω ότι το αρχείο το έφτιαξα στο φλασάκι στο γραφείο μου και μετά συνέχισα στο ίδιο φλασάκι στο σπίτι μου και μόλις το έφερα στην δουλειά την άλλη μέρα δεν άνοιγε . Άρα αυτά τα περί ""Θα κανεις αντιγραφη το αρχειο σου (με δεξι κλικ) και επικολληση στο φλασακι σου (παλι με δεξι κλικ)."" , δεν ισχύουν και πρέπει να κάνω κάτι άλλο γιατί το ανωτέρω που περιέγραψα δεν το είχα αναφέρει στην αρχή. Σας Ευχαριστώ!!!!!!!
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, δυστυχώς πολλά προβλήματα δεν μπορείς να τα λύσεις αν δεν τα δεις άμεσα. Δοκίμασε αυτό στην Access 2003 του γραφείου σου Εργαλεία - Μακροεντολή - Ασφάλεια - Χαμηλό επίπεδο. Φιλικά, Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Μάρω και Φίλοι μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Έκανα αυτό που μου είπες με την μακροεντολή αλλά και πάλι τζίφος και πάτησα την βοήθεια που μου έβγαλε (βλ συνημμένο). Τι άλλο πρέπει να κάνω, δεν θέλω πάλι από την αρχή γιατί έχω χάσει πολύ χρόνο. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Από το μήνυμα φαίνεται ή ότι δεν έχεις αρκετό χώρο στον δίσκο ή προσπαθείς να γράψεις σε μια περιοχή δυκτίου που πιθανώς έχεις στην δουλειά σου και δεν υπάρχει στο σπίτι Αν μας έδειχνες τι κώδικα τρέχει η έκθεση θα καταλαβαίναμε περισσότερα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αλλαγη ημερομηνία έπειτα απο αλλαγή | xaralampos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-16 21:45 |
| Αλλαγή DefaultValue | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-02-16 00:07 |
| [ Εκθέσεις ] Αλλαγή σελίδας | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-10-15 00:37 |
| Αλλαγή ονομασίας ΤΧΤ | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-08-15 12:11 |
| [Συναρτήσεις] Αλλαγή συνάρτησης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-05-15 20:56 |
Η ώρα είναι 09:16.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο