| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα με τις ετικέτες έχω δημιουργήσει ετικέτες με τον οδηγό.θα ήθελα να περνω 2 -3 φορες την ίδια ετικέτα:thanks: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΣΤΑΣ2 : 22-05-11 στις 17:52. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Όταν είσαι στο παράθυρο εκτύπωσης, εκεί μπορείς να προσδιορίσεις τον αριθμό των ετικετών που θέλεις. (κουπί Office ... εκτύπωση ... ). Αρκεί αυτή η πληροφορία; Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Νίκο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Το πρόβλημα μου ειναι οτι θέλω να εκτυπώνω 3 συνεχόμενες την κάθε εγγραφηή έτσι θα έχω 3 ιδιες ετικέτες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΣΤΑΣ2 : 22-05-11 στις 22:33. |
|
| |||
| |||
|
Η βάση μου είναι
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Κώστα, η πιο απλή μέθοδος (προϋποθέτει VBA) είναι να ελέγχουμε την ιδιότητα "NextRecord" της έκθεσης στο συμβάν "OnPrint" του τμήματος Λεπτομέρεια (Detail). Η μέθοδος αυτή μας επιτρέπει επίσης να ορίσουμε κατά το άνοιγμα της έκθεσης προγραμματιστικά ή χειροκίνητα τον αριθμό επαναλήψεων των εγγραφών. Αν η έκθεση ανοίγει με κουμπί τότε ο (παραδειγματικός) κώδικας πίσω από το κουμπί θα είναι: Κώδικας: Private Sub cmdOpenLabelsReport_Click()
On Error GoTo ErrH
DoCmd.OpenReport "RepeatRecords", acPreview, , , , Me.txtNumberOfRecordRepeats
' txtNumberOfRecordRepeats = ένα μή δεσμευμένο πεδίο στη φόρμα όπου ο χρήστης θα ορίζει τον αριθμό επαναλήψεων.
Exit_Sub:
Exit Sub
ErrH:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Sub
End Sub
Κώδικας: Option Compare Database
Option Explicit
Private CopiesCount As Integer, IntCounter As Integer
Private Sub Detail_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer) ' Detail = το όνομα του τμήματος "Λεπτομέρεια"
IntCounter = IntCounter + 1
Me.NextRecord = IntCounter = CopiesCount
If Me.NextRecord Then IntCounter = 0
End Sub
Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
On Error Resume Next
CopiesCount = Nz(Me.OpenArgs)
If CopiesCount = 0 Then CopiesCount = _
CInt(InputBox("΄Δώστε τον αριθμό επαναλαμβανόμενων εγγραφών", , 3))
If CopiesCount = 0 Then CopiesCount = 1
End Sub
Παράδειγμα για 3 επαναλήψεις: Όνομα Ερωτήματος: RepeatedRecords Έστω ότι τα δεδομένα πηγάζουν από τον πίνακα tblCustomers. Ο κώδικας SQL του ερωτήματος: Κώδικας: SELECT tblCustomers.* as tmp1 FROM tblCustomers UNION ALL SELECT tblCustomers.* as tmp2 FROM tblCustomers UNION ALL SELECT tblCustomers.* as tmp3 FROM tblCustomers ORDER BY tblCustomers.ID; Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 23-05-11 στις 11:45. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Ετικέτες σε ListBox: | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-16 07:44 |
| [Γράφημα] Ετικέτες σε γράφημα διασποράς | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-02-13 12:29 |
| MsAccess και BarCode Ετικέτες | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-11-09 09:36 |
| MsAccess και BarCode Ετικέτες | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-01-09 11:50 |
Η ώρα είναι 09:53.

Υβριδικός τρόπος