![]() |
Πρόβλημα με ετικέτες Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα με τις ετικέτες έχω δημιουργήσει ετικέτες με τον οδηγό.θα ήθελα να περνω 2 -3 φορες την ίδια ετικέτα:thanks: |
Καλησπέρα Όταν είσαι στο παράθυρο εκτύπωσης, εκεί μπορείς να προσδιορίσεις τον αριθμό των ετικετών που θέλεις. (κουπί Office ... εκτύπωση ... ). Αρκεί αυτή η πληροφορία; Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
Νίκο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Το πρόβλημα μου ειναι οτι θέλω να εκτυπώνω 3 συνεχόμενες την κάθε εγγραφηή έτσι θα έχω 3 ιδιες ετικέτες |
1 Συνημμένο(α) Η βάση μου είναι |
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Κώστα, η πιο απλή μέθοδος (προϋποθέτει VBA) είναι να ελέγχουμε την ιδιότητα "NextRecord" της έκθεσης στο συμβάν "OnPrint" του τμήματος Λεπτομέρεια (Detail). Η μέθοδος αυτή μας επιτρέπει επίσης να ορίσουμε κατά το άνοιγμα της έκθεσης προγραμματιστικά ή χειροκίνητα τον αριθμό επαναλήψεων των εγγραφών. Αν η έκθεση ανοίγει με κουμπί τότε ο (παραδειγματικός) κώδικας πίσω από το κουμπί θα είναι: Κώδικας: Private Sub cmdOpenLabelsReport_Click()Κώδικας: Option Compare DatabaseΠαράδειγμα για 3 επαναλήψεις: Όνομα Ερωτήματος: RepeatedRecords Έστω ότι τα δεδομένα πηγάζουν από τον πίνακα tblCustomers. Ο κώδικας SQL του ερωτήματος: Κώδικας: SELECT tblCustomers.* as tmp1Φιλικά Τάσος |
| Η ώρα είναι 15:36. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.